Annonce
112

Lig fundet i Munke Mose af dykkere: Formentlig den forsvundne Mark Corneliussen

Dykkere fra beredskabet fandt onsdag aften et lig i Munke Mose. Der er sandsynligvis tale om den savnede 19-årige Mark Corneliussen, men det er ikke endeligt bekræftet.

Onsdag aften omkring klokken 21.30 fandt dykkere fra beredskabet et lig i Munke Mose.

Og der er med stor sandsynlighed tale om den 19-årige Mark Corneliussen, der har været savnet siden fredag.

Det oplyser vagtchef Milan Holck Nielsen.

- Det er formentlig ham, der er fundet. Vi antager, at det er ham, og der er meget, der tyder på det, men det er ikke endeligt bekræftet.

Politiet har underettet de pårørende til den 19-årige fra Nyborg, men der er ikke sket genkendelse endnu. Politiet venter med andre ord på, at den 19-åriges nærmeste skal bekræfte, at det er Mark Corneliussen, som blev fundet i åen.

Annonce
Der er sat lys og lagt en enkelt blomst nær Odense Åfart, hvor liget af en mand onsdag aften blev fundet. Foto: Michael Bager

Efterlyst siden mandag

Det var efterforskningen af den unge mands forsvinding, der ledte frem til fundet af liget nær åfarten i Munke Mose. Og der er sandsynligvis tale om en tragisk ulykke.

- Som tingene er lige nu, er der ingen indikationer på, at der er sket en forbrydelse, fortæller vagtchefen, der ikke kan oplyse yderligere om de nærmere omstændigheder ved dødsfaldet.

Foruden dykkerne ledte også flere hundepatruljer onsdag efter den 19-årige langs åen i Eventyrhaven og i Munke Mose, ligesom politiet havde en drone i luften under eftersøgningen.

Den unge fynbo forsvandt under en bytur i Odense fredag aften. Han blev efterlyst af politiet mandag, hvor meldingen var, at han sidst var set på The Old Irish Pub i Vintapperstræde omkring klokken 22.50.

Senere fortalte vidner til politiet, at de havde set Mark Corneliussen går forbi Froggy's i retning mod Føtex på Vesterbro.

En ven til Mark Corneliussen har oplyst til Fyens.dk, at den 19-årige blev overfaldet i fredags, og at han mistede både sin telefon og pung.

På Facebook takker Betina Corneliussen politiet og organisationen Missing People for at have ledt efter hendes søn.

Fyns Politi oplyser torsdag morgen, at det formentlig er liget af den savnede Mark Corneliussen, som blev fundet af dykkere onsdag aften. Liget blev fundet nær åfarten ved Munke Mose. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce