Annonce
Sport

Lewandowski scorer hattrick i Bayern München-sejr

Ralph Orlowski/Reuters

Efter en skuffende pointdeling for en uge siden vandt Bayern München lørdag aften med 3-0 ude over Schalke 04.

Robert Lewandowski sørgede lørdag aften for, at Bayern München hurtigt kom tilbage på vindersporet med alle tre mål i 3-0-sejren ude over Schalke 04.

Bayern München skuffede i holdets første kamp i Bundesligaen, hvor mesterholdet spillede 2-2 hjemme mod Hertha Berlin.

Men i lørdagens bundesligakamp i Gelsenkirchen var Bayern München overbevisende i både spillet og i antallet af chancer.

Lewandowski åbnede sin personlige målfest med en scoring på straffespark efter 20 minutter.

Fem minutter inde i anden halvleg scorede den polske landsholdsangriber på et frispark, der var flot sat ind.

Et kvarter før tid viste Lewandowski også sine evner i åbent spil, da han med en retningsbestemt tæmning kom ind i feltet og afsluttede sikkert til slutresultatet 3-0.

Philippe Coutinho, der er lejet i FC Barcelona, kom ind til sin debut for Bayern München i anden halvleg og spillede lidt over en halv time.

Den offensive midtbanespiller Ivan Perisic, der er hentet i Inter, kom ind samtidig med Coutinho og fik sine første minutter i Bayern-trøjen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce