Annonce
Debat

Levende Lillebælt og klog klimasikring

Læserbrev: Der er forbrugervalg til BlueKolding og din stemme er vigtig. Du kan være med til at præge retningen på en virksomhed, som er helt central i Kolding Kommunes miljø- og klimaindsats.

Med ansvar for håndtering af spildevand har BlueKolding en enestående mulighed for at bidrage til et mere levende Lillebælt. Det er der brug for. Vandmiljøet i Lillebælt er presset mere end nogensinde. Derfor skal vi udnytte de digitale muligheder til at skabe overblik over de 99 overløb, vi har i kommunen, så vi så hurtigt som muligt kan opnå størst muligt effekt i arbejdet med at få stoppet udledningen af urenset spildevand i naturen.


Annonce

Med ansvar for håndtering af spildevand har BlueKolding en enestående mulighed for at bidrage til et mere levende Lillebælt.


Med ansvar for klimasikring har BlueKolding en enestående mulighed for at skabe værdi for både mennesker og natur. Vi kan ikke forhindre klimaforandringerne, men vi kan gøre det bedste, vi kan, for at håndtere dem klogt. Èn af måderne er at skille regnvand fra spildevand og udnytte de stadig større mængder regnvand positivt til at skabe mere varierede naturområder og byhaver. Det vil være til glæde for borgerne, og det vil styrke biodiversiteten.

Som kandidat håber jeg at få mulighed for at repræsentere forbrugerne og bidrage til de mange vigtige opgaver, BlueKoldings bestyrelse står overfor. Men uanset hvem du stemmer på, er det vigtigt, at du gør din indflydelse gældende. BlueKolding fortjener en aktiv bestyrelse, der er klar til at smøge ærmerne op og knokle for at realisere den flotte ambition om at bidrage til en verden, hvor intet går til spilde.

Du kan se alle ni kandidater og stemme på https://stemonline.dk/bluekolding

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Annonce