Annonce
Assens

Levende hobby uden levende dyr

Erling Holm må håndfodre fugleungen fire gange i timen.
Annonce

naarup: Egentlig er levende fugle forment adgang til Frydenlund Fuglepark, der som alle andre zoo'er er at betragte som karantæneområde. Dyr der kommer i parken skal derfor igennem fire ugers karantæne og to blodprøver, hvis de skal med ud igen. Så det var kun parkens levende fugle, der mødte publikum, der i weekenden kom til Levende Hobby.

Erling Holm fra Vester Hæsinge havde dog sneget et par fugleunger med i en kurv. Lige som nogle børn er uheldige med forældre, der ikke kan tage sig af dem, gælder det også af og til i fugleverdenen. Så Erling Holm har måttet påtage sig at håndfodre den lille nøgne fugl her. Og da det skal ske fire gange i timen, var der ikke andet at gøre. Ungerne blev da også opbevaret inde bagved i en kurv, mens Erling Holm i parken bød sig til med plancher med billeder af lorier og kanariefugle. Selv har han henholdsvis 40 og 60 af slagsen derhjemme, så han ved, hvad han har med at gøre. Interesserede kunne blandt andet få opskriften på lorivælling med sig hjem. Erling holm laver selv foderet til sine lorier i stedet for at vælge den nemme løsning og købe færdige blandinger.

Erling Holm repræsenterede såvel lorier som kanariefugle og var kun en af 13 foreninger, klubber og grupper, der deltog for at møde hinanden og forhåbentlig også få kontakt til nye potentielle fuglevenner.

Arrangementet blev i år afviklet for anden gang, og håbet er, at det udvikler sig til en tradition hos såvel udstillere som besøgende at mødes den sidste weekend i juni hvert år.

Tobak for en skilling?
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce