Annonce
Indland

Letbanen gør sig klar til at åbne med kort varsel

Aarhus Letbane gør sig klar til at påbegynde driften med passagerer med kort varsel. De afventer endnu den endelige godkendelse fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Efter et møde med Trafikstyrelsen fredag forbereder Aarhus Letbane sig til snart at kunne begynde driften.

Aarhus Letbane gør sig klar til snart at kunne åbne togdørene for passagererne i byen. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Meldingen kommer efter et møde fredag med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, hvor det ikke blev afgjort, om letbanen kan åbne i uge 50.

Vicedirektør i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen Kåre Clemmesen sagde efter mødet, at hvis alt går, som det skal, kan letbanen forhåbentlig begynde driften i slutningen af uge 50 eller starten af uge 51.

- Jeg kan ikke give garantier. Jeg er nødt til at vente, indtil jeg har et tilstrækkeligt godt materiale. Men vi har set et stort fremskridt. De har leveret et meget bedre materiale, end vi så sidst. Men de har stadig noget at levere i næste uge, sagde han.

Trafikstyrelsen og Aarhus Letbane mangler altså at ordne de sidste udeståender, før der kan gives grønt lys til letbanens åbning.

Mens sagsbehandlingen er i gang, gør Aarhus Letbane sig klar til at åbne driften med passagerer, umiddelbart efter at de modtager godkendelsen fra Trafikstyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Uenighed om straffen: Anklager og forsvarer milevidt fra hinanden i sag om sexovergreb på dement kvinde

Faaborg-Midtfyn

Udsigt til kaos i skraldespanden: Også politikere frygter, at ny affaldsordning bliver ringere end den gamle

Annonce