Annonce
Odense

Letbanearbejde kræver sneglefart på indfaldsvej i Odense

Det er her bilisterne skal geare ned og kun køre 20 km/t ind mod byen. Den fartbegrænsning må bilisterne vænne sig til frem til slutningen af juli. Foto: Odense Letbane
Fra mandag og til slutningen af juli skal bilister på Middelfartvej ind mod Odense forberede sig på en hastighedsbegrænsning på 20 km/t.
Annonce

Det er ikke et langt stykke. Men bilister der skal ind mod Odense ad Middelfartvej, skal helt ned i gear, når de når det centrale Bolbro. For mellem Stadionvej og Christmas Møllers Vej blev fartbegrænsningen mandag sat ned til 20 km/t, når man passerer letbanearbejdet. Og man kan lige så godt vænne sig til at geare ned. For ifølge Odense Letbane, så kommer fartbegrænsningen til at gælde frem til udgangen af juli.

Fartbegrænsningen gælder ud for det område, hvor Odense Letbanes entreprenør arbejder – og kun inden for normal arbejdstid, som er klokken 07.00 til klokken 18.00 på hverdage.

I den vestgående retning ud af byen indsnævres bredden på vejen til to meter, og derfor er der omkørsel for store køretøjer via Christmas Møller Vej og Stadionvej.

Personbiler og mindre køretøjer kan dog fortsat køre ad Middelfartvej mod vest – med en hastighedsbegrænsning på 40 kilometer i timen.

Ændringen af trafikafviklingen og nedsættelsen af hastigheden sker for at skabe større sikkerhed for de entreprenør, der arbejder tæt på vejbanerne.

Normalt er der en sikkerhedsafstand mellem et vejarbejde og den øvrige trafik, men det er ikke muligt på strækningen. Derfor er de trafikale ændringer nødvendige for at skabe et sikkert arbejdsmiljø for folkene på pladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Annonce