Annonce
Odense

Letbanearbejde kræver sneglefart på indfaldsvej i Odense

Det er her bilisterne skal geare ned og kun køre 20 km/t ind mod byen. Den fartbegrænsning må bilisterne vænne sig til frem til slutningen af juli. Foto: Odense Letbane
Fra mandag og til slutningen af juli skal bilister på Middelfartvej ind mod Odense forberede sig på en hastighedsbegrænsning på 20 km/t.

Det er ikke et langt stykke. Men bilister der skal ind mod Odense ad Middelfartvej, skal helt ned i gear, når de når det centrale Bolbro. For mellem Stadionvej og Christmas Møllers Vej blev fartbegrænsningen mandag sat ned til 20 km/t, når man passerer letbanearbejdet. Og man kan lige så godt vænne sig til at geare ned. For ifølge Odense Letbane, så kommer fartbegrænsningen til at gælde frem til udgangen af juli.

Fartbegrænsningen gælder ud for det område, hvor Odense Letbanes entreprenør arbejder – og kun inden for normal arbejdstid, som er klokken 07.00 til klokken 18.00 på hverdage.

I den vestgående retning ud af byen indsnævres bredden på vejen til to meter, og derfor er der omkørsel for store køretøjer via Christmas Møller Vej og Stadionvej.

Personbiler og mindre køretøjer kan dog fortsat køre ad Middelfartvej mod vest – med en hastighedsbegrænsning på 40 kilometer i timen.

Ændringen af trafikafviklingen og nedsættelsen af hastigheden sker for at skabe større sikkerhed for de entreprenør, der arbejder tæt på vejbanerne.

Normalt er der en sikkerhedsafstand mellem et vejarbejde og den øvrige trafik, men det er ikke muligt på strækningen. Derfor er de trafikale ændringer nødvendige for at skabe et sikkert arbejdsmiljø for folkene på pladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Juleåbent hos Stokkebye Vingård

Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Kerteminde For abonnenter

Nyt forslag: Hvis du flytter til Kerteminde, får du en gratis byggegrund og 100.000 kr. i hånden

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Annonce