Annonce
Debat

Letbane til Munkebo, nej tak

Læserbrev: Jarl Abrahamsen (J.A) har 9. juni nævnt mig og Nye Borgerlige i sit læserbrev i Fyens Stiftstidende vedr. letbanen i Odense. Her argumenterer J.A. for et ja til letbanens etape 2. J.A. mener, at den upopulære beslutning omkring letbanens etape 2 skal tages af politikerne, og at letbanen skal forlænges helt til Munkebo.

Ja J.A., letbanens etape 2 er en meget upopulær beslutning, og den kommer aldrig til Munkebo. 51 % af Odenses befolkning er imod, så den skal slet ikke bygges.

Derfor mener Nye Borgerlige, at befolkningen selvfølgelig skal høres i den sag. Især i betragtning af, at det koster 290 mio. kr. ekstra at bygge. Samtidig er det helt på sin plads at lade folk selv sige ja eller nej til, at der årligt skal afsættes 56 mio kr til vedligeholdelse. I den sammenhæng bør det også lige nævnes, at der går langt over 50 år, før der er en CO2-besparelse på letbanens etape 2. Summen af disse argumenter peger klart på, at det kun er rimeligt for borgerne at blive hørt, om de ønsker letbanens etape 2.

Annonce

Det virker uforståeligt, at et lille flertal i Odense Byråd skal have lov til at tage en beslutning med så vidtrækkende konsekvenser både økonomisk og miljømæssigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce