Annonce
Biler

Let opgradering til dansker-designet Toyota

Den faceliftede Toyota C-HR får en front med en bredere spoiler i bunden og nye avancererede full LED-forlygter. Foto: Toyota
Den høje Toyota C-HR får et midtvejsfacelift, der bl.a. byder på ny type full LED-forlygter, Apple Carplay og mulighed for kraftigere hybridmotor på 184 hk.
Annonce

Formerne så futuristiske ud, da den høje Toyota C-HR blev lanceret for tre år siden, men den kileformede crossover, som er designet af danske Stephan Rasmussen, kan alligevel forbedres.

Det sker med små justeringer, som er en del af et midtvejsfacelift, der berører de ydre og indre linjer.

Udvendigt kommer der nu en indfarvet nederste spoiler, som skal få bilen til at se bredere ud, mens for- og baglygter bliver opgraderet til LED-teknologi, hvor kørelys og dynamiske blinklys integreres i samme pærer. Det betyder, at kørelyset skifter til det dynamiske blinklys i den side, der blinkes til. I den lettere afdeling vil en blank sort bagspoiler forbinde baglygterne, hvilket skal give bilen et mere enkelt udtryk.

Den høje C-HR vil nu også kunne fås med den største 2,0 liters hybridmotor på 184 hk, der også er introduceret i Corolla. Foto: Toyota
Annonce

Mere tyst

Køberne vil nu kunne vælge mellem koncernens nye 2,0 liters hybridmotor på 184 hk, der kendes fra Corolla, og som supplerer den kendte 1,8 liters motor på 122 hk. C-HR har også fået ændret den elektroniske styring, hvilket skulle give bedre føling med styretøjet, mens 2,0-liters udgaven får en ny affjedring, der ifølge Toyota giver bedre komfort, uden at det går ud over styreegenskaberne.

Modellen får en ekstra omgang støjdæmpning, så der skulle blive mere tyst i kabinen, mens alle modeller nu får Apple Carplay – og Android Auto, når sidstnævnte skulle komme på dansk.

Den danske importør har endnu ikke oplyst priserne for den faceliftede C-HR, der lander herhjemme efter nytår. For tiden bliver der kørt kampagner med lak eller ekstra udstyr og leasing-tilbud for at få skudt de sidste eksemplarer af den udgående version af.

Multimediesystemet i C-HR har nu Apple Carplay som standard. Foto: Toyota
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Sådan ser økonomien ud i din kommune: Forsigtig optimisme hos fynske borgmestre

Fyn For abonnenter

Analyse: Nyd ferien - Fynske borgmestre vender tilbage til bedre, men usikker økonomi

Annonce