Annonce
forside

Lennart Mogensen bliver spidskandidat for Venstre

Lennart Mogensen er valgt som borgmesterkandidat for Venstre. De øvrige på listen er: Kaj Nøttrup, Mona Madsen, Ole Holm Pedersen og Jan Ivert Kristensen. Arkivfoto

Borgemesterkandidat for Venstre bliver Lennart Mogensen. På listen, der i øjeblikket tæller fem kandidater, er der to helt nye navne.

Ærø: Omkring 35 mennesker var onsdag aften samlet på Vindeballe Kro for at vælge kandidater til Venstres liste til novembers kommunalvalg.

Lennart Mogensen blev valgt som borgmesterkandidat, og det er han glad for.

- Vi vil fortsætte den linje, som vi har ført i kommunalbestyrelsen indtil nu. Jeg synes, at vi allerede har fået vinket mange punkter af, men der er stadig arbejde, der skal gøres. Blandt andet vil vi arbejde hårdt for at finde de 47 millioner kroner, som en cykelsti på hele øen vil koste, og vi vil også kæmpe hårdt for havneudvidelsen i Søby, fortæller Lennart Mogensen.

Udover Lennart Mogensen er der fire kandidater på Venstres opstillingsliste.

Det drejer sig om - i prioriteret rækkefølge - Kaj Nøttrup, der sidder i kommunalbestyelsen, Mona Madsen, Ole Holm Pedersen og Jan Ivert Kristensen, der tidligere har siddet i kommunalbestyrelsen.

Keld Madsen, formand for Venstre, er godt tilfreds med kandidatlisten.

- De to nye på listen (Mona Madsen og Ole Holm Pedersen, red.) er begge gode kandidater. Mona Madsen arbejder hos Ærøfægerne, og har en god indgangsvinkel til det sociale og kulturen. Og Ole Holm Pedersen har en lang erfaring med kommunalpolitik, idet han har siddet i kommunalbestyrelsen for Venstre i to perioder i Tårnby Kommune. Her har han også været formand for Venstre, fortæller Keld Madsen.

Ole Holm Pedersen flyttede til Ærø i december 2016 og arbejder til dagligt som betjent i arresten i Odense. Og som efternavnet måske afslører, er han bror til Leo Holm (K), der i øjeblikket holder orlov fra kommunalbestyrelsen på Ærø, fordi han er udstationeret i Kina med sit arbejde i Arcon-Sunmark.

Venstre har endnu ikke taget stilling til, hvem de vil gå i valgforbund med.

- Vi ved jo knap nok, hvem der stiller op for de andre partier. Hen over sommere skal vi have lavet et program, og der vil vi også diskutere, hvem vi vil gå i valgforbund med. Med det er klart, at vi selvfølgelig vil gå efter at samarbejde med nogle der vil føre den samme politik som os, siger Keld Madsen og tilføjer, at kandidatlisten ikke er lukket endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce