Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lene vandt valentinsbuket i Faaborg

Hanne Andersen, Westergaard Blomster, giver Lene et stort kram og er meget glad for at det er én af hendes søde kunder, der er blevet en smuk valentinbuket rigere. Foto: Lotte Kodahl

Faaborg: Lene Christiansen, Østerbrogade i Faaborg, blev den heldige vinder af en smuk valentinsbuket fra Westergaard Blomster via Ugeavisen Faaborg.

Lene så konkurrencen i Ugeavisen og tænkte, at det kunne være en lejlighed til at vinde en dejlig buket, sendte en kupon ind og glemte det så igen. Stor var hendes overraskelse, da hendes kolleger efterfølgende kom og lykønskede hende med buketten. De havde læst avisen. Lene Christiansen måtte hjem og kigge Ugeavisen igennem én gang til, hvorefter det her gik op for hende, at hun altså var den heldige vinder af buketten fra Westergaard Blomster.

- Min mand og jeg plejer normalt ikke at fejre valentinsdag. Man skal jo ikke kun fejre kærligheden én eller to gange om året, men fejre den hver dag. Jeg er bare så glad for den smukke buket, tænk at jeg kunne være så heldig at vinde den, siger Lene og smiler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce