Annonce
Middelfart

Lene Siel har datteren med til årets julekoncert i Strib

Lene Siel har sin datter med på scenen, når Lions Club inviterer til julekoncert i hallen på Strib Idrætsefterskole den 25. november. Pr-foto
Annonce

Strib: Lions Club Middelfart er også i år klar med en julekoncert i hallen på Strib Idrætsefterskole. Sidste år kunne de lokale løver hurtigt melde udsolgt med Kurt Ravn på plakaten. I år indtages scenen af Lene Siel i selskab med datteren Emilie, akkompagneret af Palle Juul Hansen Hansen på klaver og Morten Øberg på fløjte og saxofon.

- Varme, ærlighed, kvalitet og sang i verdensklasse er ord, som ofte er blevet forbundet med Lene Siel, som har sunget sammen med verdensstjerner som John Denver, Roger Whittaker,  Gheorghe Zamfir og Paul Potts. Så jeg tør godt love en stemningsfuld og minderig julekoncert af meget høj kvalitet, siger Preben G. Andersen fra Lions Club Middelfart.

Koncerten foregår onsdag den 25. november med start klokken 19.30. Dørene åbnes allerede klokken 18.30. Billetterne, der koster 195 kroner plus gebyr, kan købes i Middelfart Sparekasses afdelinger eller på pengeinstituttets hjemmeside.

Lions Club lover, at fok får refunderet deres billetter, hvis koncerten i denne usikre coronasituation skulle gå hen og blive aflyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Kerteminde For abonnenter

60 dage for et facebook opslag: - Det er samfundet, der har censureret en folkevalgt politiker, mener forsvarsadvokat

Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

OB

OB-træner vil konkludere halvvejs

Annonce