Annonce
Rejser

Lej golfudstyr i lufthavnen og spar penge

Et stigende antal golfspillere fra især Nordeuropa har fået Golf to Hire til at åbne udleningsbutik i Johannesburg, Sydafrika. I forvejen har selskabet afdeling i Cape Town længere sydpå. På billedet parti fra Royal Johannesburg & Kensington Golf Club. Foto: Azalea

Enhver, der er rejst på golfferie med fly, ved, at transport af golfudstyr kan være dyrere end selve billetten, og billigt er det næsten aldrig. I værste tilfælde er prisen over 1000 kroner tur-retur.

Det lukrerer Clubs To Hire på. Firmaet har siden grundlæggelsen i 2010 konstant udvidet antallet af udlejningssteder, så det nu er oppe på 29 i Europa, USA, Thailand, Australien, Sydafrika og Marokko. De ligger i lufthavnene i ankomsthallerne, hvor kunderne får udleveret det udstyr, de på forhånd har bestilt på nettet eller impulsivt vælger at leje på stedet. Man kan også få udstyret bragt til hotellet på ankomstdagen.

Nyeste forretning er i Johannesburg, Sydafrika. I Europa kan man leje golfudstyr i blandt andet Dublin, Malaga, Faro (Portugal) og på Mallorca, Madeira, Gran Canaria og Tenerife. Kunderne vælger på hjemmesiden lejeperiode, højre- eller venstrehåndssæt, mand- eller kvindesæt, udstyrsmærke og skafternes fleksibilitet. Clubs to Hire lover, at det altid er nyeste modeller fra anerkendte mærker som TaylorMade, Callaway, Titleist og Wilson.

En uges leje koster fra 35 euro (cirka 265 kroner), men selv om beløbet ofte vil være noget højere, vil det i de fleste tilfælde stadig være billigere end at betale et flyselskab for at transportere ens eget golfudstyr.

Blandt de få flyselskaber, som ikke tager betaling for transport af golfudstyr, er KLM og Air France. Det kræver blot, at man gratis tilmelder sig selskabernes "golfklub" på nettet, hvorefter man selv kan printe en voucher ud.

Se mere på www.clubstohire.com. /thor

Annonce
Clubs to Hire åbnede sin første butik i Faro i Algarve, Portugal, i 2010 (billedet). Golfudstyret bestilles på nettet, og det kan afhentes i ankomsthallen eller blive leveret på hotellet. Foto: Clubs to Hire
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Odense

Bliv frivillig i Den Fynske Landsby

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce