Annonce
Rejser

Legoland slår portene op for nyt slotshotel

Legoland Castle Hotel åbner 29. marts. Hotellet er 25 meter højt, og de 142 værelser har temaerne drageridder, troldmand og prinsesse. PR-foto
I slutningen af marts åbner Legoland et stort, nyt hotelområde med navnet Castle Hotel med 142 værelser, der har temaerne drageridder, prinsesse og troldmand.

Legoland Billund Resort kan i år byde deres gæster velkommen til forlystelsesparken med det nye hotelområde Castle Hotel, der er bygget op omkring magi og eventyr om riddere, troldmænd og kongedømmer. Ikke mindre end 142 værelser med over 700 sengepladser er i slutningen af marts klar til at lade sig indtage af eventyrlystne børnefamilier. Hensigten er at skabe oplevelser, der kan suge børnene ind i det magiske univers, der opstår mellem barn og legoklods.

- Med Legoland Castle Hotel skaber vi et gennemført univers, der kommer til at overgå alt det, vi tidligere har formået. Det bliver et magisk sted for børnefamilier fyldt med eventyr og magi, og derfor er jeg også overbevist om, at børnene vil føle, de har boet på et ægte slot, når de kører hjem igen, siger direktør Christian Woller i en pressemeddelelse.

Annonce

Legoland Castle Hotel

Legoland Castle Hotel er et nyt område på 8000 kvadratmeter i Legoland, der byder på overnatninger, legeområder og restaurant.

Det tematiserede slotshotel åbner 29. marts og er designet til børnefamilier.

Det byder på 142 værelser med over 700 sengepladser og 900 legomodeller.

Med en investering på 200 millioner kroner er det parkens største investering.

En anden nyhed for 2019 er riddershowet “Battle of the Brick”, som kan opleves fra 4. maj til 17. august i selve Legoland-parken med levende heste og riddere.

Legoland Billund Resort er en forlystelsespark i Billund. Det åbnede i 1968.

Det er i forvejen muligt at overnatte på Hotel Legoland eller Legoland Holiday Villa

Adressen er Åstvej 12-14, 7190 Billund.

Læs mere på www.legoland.dk.

Riddershow og legepladser

Slotshotellet er 25 meter højt og har adresse tæt på indgangen til Legoland. Rundt om hotellet kan besøgende slippe fantasien løs på en stor udendørs legeplads. En restaurant med plads til 300 spisende byder også på en indendørs legeplads. Overnattende gæster kan vælge mellem Drageridderværelse, Troldmandsværelse og Prinsesseværelse. På parkeringspladsen bliver gæsterne budt velkommen af drager og riddere bygget i legoklodser, og inden for vil man kunne opleve en festlig stemning, da slottets beboere er i gang med at pynte op til en stor ridderturnering.

- Det kommer til at ligne et slot, som vi kender det fra eventyrene. Bygget af materialer, der ligner datidens kampesten, med flotte lego-tematiserede tårnværelser, og et stort, grønt udenoms areal, hvor der blandt andet vil være en stor legeplads, til hotellets gæster, fortæller Christian Woller.

”Battle of the Brick” er navnet på et riddershow, som også har premiere i foråret fra 4. maj. Det bliver et show med lansekamp på hesteryg, fægtning og stunts.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Fyn For abonnenter

Ulovligt ifølge revisor: Konkursramt advokatfirma lånte penge i velgørenhedsfond

Annonce