Annonce
Rejser

Lego House i fornemt selskab

Kvalitet, originalitet, bæredygtighed og tilgængelighed har givet Lego House en fornem placering på Time for Kids' liste over verdens 50 sejeste steder i verden for børn. Foto: Søren Gylling
Annonce

Lego House i Billund er kommet i fornemt selskab. Billund-seværdigheden optræder nemlig på Time for Kids' liste over verdens 50 sejeste steder i verden for børn.

Det er Time Magazines globale netværk af børnereportere og unge læsere, der har samlet baggrundsinformationerne til listen. Hver nominering blev derefter evalueret på flere faktorer, herunder kvalitet, originalitet, bæredygtighed og tilgængelighed.

Resultatet er en liste med 50 spændende, innovative og ikoniske destinationer rundt om i verden - fra en Michelin-stjerne-restaurant i Singapore med en gourmet-børnemenu over Amerikas højeste sandklitter til Lego House i Billund.

- At være kommet i så fornemt selskab er en cadeau i verdensklasse. Vi er vanvittig stolte og samtidig begejstrede over, at vi bliver anerkendt for det, vi selv ser som vores største styrke – nemlig at lave sjove, højkvalitets legeoplevelser for børn i alle aldre, siger administrerende direktør i Lego House, Jesper Vilstrup, i en pressemeddelelse. /flla

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Odense

Kampen mod fjernvarmesalg fortsætter: Ny forening gør klar til at tage sagen i retten

Annonce