Annonce
Faaborg-Midtfyn

Legende tilbage til Ringe: Johnny Madsen på Midtfyns Festival

Johnny Madsen Band kan opleves på Midtfyns Festival 2020. Arkivfoto: Torben Glyum

Ringe: Midtfyns Festival 2020 har sat endnu et navn på musikplakaten, og det er Johnny Madsen med band, som slår vejen forbi dyrskuepladsen i Ringe næste år.

Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Johnny Madsen fik sit helt store gennembrud tilbage i 1988 med albummet "Udenfor Sæsonen", og de fleste vil også kunne nynne med på numre fra "Chinatown", "Yellow Moon" og "Den Sorte Fugl".

- Vi er utroligt stolte over at kunne afsløre, at Johnny Madsen med band kommer forbi Midtfyns Festival 2020. Jeg synes efterhånden, vi har fået lavet et lineup af meget stærke navne, som alle virkelig kan deres kram på live-scenen, siger den presseansvarlige for festivalen, Alex Viberg.

- Det er noget, vi er helt vildt glade for, og noget vi har lagt vægt på i vores søgen efter kunstnere til vores allesammens festival, lyder det fra ham.

Annonce

Fem navne klar

Johnny Madsen Band dækker over fire mand, og den seneste udgivelse fra Johnny Madsen er albummet "Godt Nyt". Det kom på gaden i efteråret 2015, og albummet fik en fornem modtagelse af både publikum og presse.

Ifølge pressemeddelelsen røg "Godt Nyt" direkte til tops på album-salgslisten.

Tidligere har Midtfyns Festival offentliggjort Østkyst Hustlers, Back to Back, Peter Sommer og Tiggerne som musikalske topnavne på 2020-udgaven, der finder sted 21. og 22. maj. Også Ester Brohus (med Karsten Skovgaard) optræder i Ringe.

Billetsalget er sat i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Nødblus satte redningsaktion i gang

Klumme

Hvad er målet med udligning?

Temaet i rigtig mange samtaler i denne tid er den kommunale udligning. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til et møde, uden at det har været bragt op. Sidst til et møde med plejefamilierne i Assens Kommune i mandags, hvor den manglende udligning nævnes af flere som en årsag til den besparelse, som kommunen har valgt at lægge på plejefamilierne. Til det skal jeg dog også sige som kommunalpolitiker i Assens, at det også er et spørgsmål om prioritering, og hvis viljen havde været der i byrådet, kunne der have været prioriteret anderledes. Men det er et faktum, at der er stor forskel mellem kommuner i forhold til kommunernes mulighed for at opretholde en god service. Foreningen Bedre Balance har opgjort, at kommunerne i hovedstadsområdet kan bruge 186 kroner for hver gang, kommunerne i resten af landet kan bruge 100 kr. pr. sårbart barn. Skal vi acceptere det? Sundhedsministeren har sagt: “Vi skal knække den ulighed, der betyder, at et barn, der i dag fødes i Gentofte Kommune. i gennemsnit kan regne med at blive 83,4 år, mens det barn, der fødes i Lolland, bliver 77,7 år. Alene på grund af postnummeret.” Ja selvfølgelig skal vi knække uligheden, siger alle. Men er forudsætningen så ikke, at vi må starte med at sikre alle kommuner samme mulighed for service - samme mulighed for at sikre de svage børn et godt liv. Da man oprettede regionerne, var man enige om, at der ikke måtte være forskel på kvaliteten af behandlingen på sygehusene. Derfor bliver pengene til regionerne fordelt med den målsætning, at det er muligt. Når det så handler om kommunerne, så burde vi starte med diskussionen af om vi - som på sygehusområdet - mener, at der bør være samme kvalitet i alle kommuner. Når Mette Frederiksen udråber sig som børnenes minister, så ville jeg forvente, at vi var enige om, at der ikke må være forskel på støtten til det svage barn alene på grund af hvilken kommune, barnet er født i. Derfor vil jeg foreslå, at vi tager hul på en diskussion om, hvorvidt vi vil acceptere ulighed på tværs af landets kommuner. Mit og DF's udgangspunkt er, at vi ønsker et lige Danmark. Et Danmark, hvor det, at man bor i det ene eller andet postnummer, ikke er afgørende for et barns chancer for et godt liv eller kvaliteten af ældreplejen. Jeg vil gå til forhandlingerne med troen på, at vi kan blive enige om en politisk målsætning for udligningsreformen. Og kan vi det, så tror jeg på, at der er håb for et mere lige Danmark.

Annonce