Annonce
Faaborg-Midtfyn

Legende tilbage til Ringe: Johnny Madsen på Midtfyns Festival

Johnny Madsen Band kan opleves på Midtfyns Festival 2020. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce

Ringe: Midtfyns Festival 2020 har sat endnu et navn på musikplakaten, og det er Johnny Madsen med band, som slår vejen forbi dyrskuepladsen i Ringe næste år.

Det oplyser festivalen i en pressemeddelelse.

Johnny Madsen fik sit helt store gennembrud tilbage i 1988 med albummet "Udenfor Sæsonen", og de fleste vil også kunne nynne med på numre fra "Chinatown", "Yellow Moon" og "Den Sorte Fugl".

- Vi er utroligt stolte over at kunne afsløre, at Johnny Madsen med band kommer forbi Midtfyns Festival 2020. Jeg synes efterhånden, vi har fået lavet et lineup af meget stærke navne, som alle virkelig kan deres kram på live-scenen, siger den presseansvarlige for festivalen, Alex Viberg.

- Det er noget, vi er helt vildt glade for, og noget vi har lagt vægt på i vores søgen efter kunstnere til vores allesammens festival, lyder det fra ham.

Annonce

Fem navne klar

Johnny Madsen Band dækker over fire mand, og den seneste udgivelse fra Johnny Madsen er albummet "Godt Nyt". Det kom på gaden i efteråret 2015, og albummet fik en fornem modtagelse af både publikum og presse.

Ifølge pressemeddelelsen røg "Godt Nyt" direkte til tops på album-salgslisten.

Tidligere har Midtfyns Festival offentliggjort Østkyst Hustlers, Back to Back, Peter Sommer og Tiggerne som musikalske topnavne på 2020-udgaven, der finder sted 21. og 22. maj. Også Ester Brohus (med Karsten Skovgaard) optræder i Ringe.

Billetsalget er sat i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce