Annonce
Middelfart

Ledige billetter til intim koncert: Rikke står bag koncert hjemme i stuen

Martin og Rikke inviterer til koncert hjemme i stuen. Privatfoto.
Der er fortsat ledige billetter til Rikke Haves koncert med sangerinden Julie Maria.

Middelfart: Rikke Have står 29. maj bag en noget anderledes koncertoplevelse, når hun lader sin stue være scene for sangerinden Julie Maria.

Det er Rikke Have, der har fået kontakt til sangerinden, der giver en intim koncert, hvor der maksimum er plads til 35 gæster.

Arrangøren oplyser, at der skal være minimum 25 for, at koncerten bliver en realitet.

"Julie Maria er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere, og hun har for længst fået titlen som Danmarks poetiske popdronning. Men hun er faktisk mere end det. Hun er en unik scenekunstner med en stemme, der går lige ind ad hoveddøren, sange, der går direkte i hjertet, og som afslører vores allesammens skrøbelighed", skriver Rikke Have blandt andet.

"Tilmelding er først til mølle, og man er først sikret billet, når man har betalt. Hvis - mod forventning - at koncerten aflyses, så får I naturligvis pengene retur. Prisen er 250 kroner og kan indbetales til MobilePay - box40040. Udover en fantastisk musikalsk oplevelse sørger vi også for, at der er kaffe og kage til publikum. Det er med i prisen", fortsætter hun.

Rikke Have oplyser, at der fortsat er ledige billetter, og man kan finde begivenheden "Stue koncert med Julie Maria" på Facebook, hvis man vil læse mere om arrangementet.

Stuekoncerten bliver afviklet på Bros Alle 8, i Middelfart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce