Annoncørbetalt indhold

Leder du efter en ny brændeovn?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kræver mange overvejelser at vælge en ny brændeovn, eftersom det er et centralt møbel i hjemmet, der ikke kun har en funktion i form af opvarmning, men som også giver hjemmet en særlig karakter. Design og funktion skal med andre ord gå op i en højere enhed

Wiking-brændeovne er en af de bedste på markedet

Annonce

Der er ingen tvivl om, at der i Danmark bliver lavet brændeovne i høj kvalitet. Wiking-serien er et godt eksempel på et dansk design, der udstråler kvalitet. Ud over det flotte design og den gode fordeling af varme kan du nemt anskaffe dig reservedele til Wiking-brændeovne, eftersom det er et dansk produceret produkt.

Reservedele til Wiking-brændeovne er lettilgængelige og rare at kunne få fat i, hvis uheldet skulle være ude. Det er dog sjældent, at man står og har brug for reservedele til Wiking-brændeovne, eftersom mærket er lavet med kvalitetsmaterialer, men du kunne måske have lyst til at udskifte et par dele, så din stue kan få et nyt udtryk efter et par år. Med reservedele til Wiking-brændeovne kan du gøre netop det.

De beroligende flammer opnår høje temperaturer, og det påvirker selvfølgelig glasset og metallet, som ofte er lavet af varmebehandlet og hærdet stål og glas, som kan modstå de høje varmegrader. Det er meget almindeligt, at glasset bliver sodet på en brændeovn, og der kan også forekomme skader på glasfiberpakningerne. Her kan du blot udskifte med originale reservedele til Wiking-brændeovne.

Et par gode råd til vedligeholdelse af din brændeovn

Brændeovnen kan være hjemmets hjerte, og derfor er det ønskværdig at vedligeholde den, så den forbliver flot og i god stand. Her er der et par gode råd, hvis du vil vedligeholde din brændeovn.

Det hele starter med, hvordan du bruger den. Varme udvider metallet, og sod affarver glasset, som kan blive grimt efter noget tid. Du kan selvfølgelig vasket glasset af, men det er vigtigt, at du kun gør det, når glasset er helt afkølet.

Sørg for at dække af, når du vasker sod af glasset, eftersom sod er meget mørkt og kan smitte af. Du bør også afskaffe vandet et sted, hvor du ikke er bange for, at der bliver mærker efter sod.

Du kan høre på metallet, at det udvider sig, når du kan høre, at brændeovnen knager, hvilket giver en hyggelig og beroligende stemning, men det er samtidigt en indikator for, hvor hurtigt varmen stiger.

Du kan med fordel starte din brændeovn op med det rigtige fyrrebrænde, så den stiger i varme i et roligt tempo, hvilket vil udgive mindre sod og udvide metallet langsommere.

Mange vælger reservedele til Wiking-brændeovne, der kan give et nyt udtryk, eller hvis der er behov for at udskifte håndtag, askesamler eller lignende, der godt kan blive slidt efter brug.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.