Annonce
Nordfyn

Leder af Rosenfestival i ekstase: - Vi har aldrig haft så mange mennesker i byen

Jette Kærgaard, leder af Rosenfestivalen, glæder sig over, at den 13. udgave, som blev afholdt i weekenden, har haft rekordmange gæster. Borgmester Morten Andersen og hustruen Dea ses også på billedet. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Der er aldrig set så mange mennesker til Rosenfestivalen. Lørdag var helt vild og overgår alt, fortæller leder

Bogense: Den 13. udgave kommer til at stå stærkt i hukommelsen.

I denne weekend har der aldrig før været så mange mennesker til Rosenfestivalen i Bogense, fortæller Jette Kærgaard, leder af Rosenfestivalen.

- 13 er et lykketal. Det har været fuldstændig fantastisk. Lørdag med Jim Lyngvild, rosendåben og udstillingerne på rådhuset. Vi har aldrig haft så mange mennesker i byen, som vi havde lørdag, fortæller en yderst glad Jette Kærgaard.

- Det er selvfølgelig rigtig svært at måle, fordi vi tæller ikke gæsterne ved indgangen, men set på parkering og set på de omsætningstal, jeg hører om i byen, så har lørdag været en rekorddag. Jim Lyngvild er fantastisk populær blandt gæsterne. Rigtig mange har ham som kæmpe idol, og han er skøn og folkelig. Han taler med alle og lader sig fotografere med alle.

30.000 gæster plejer normalt at besøge Rosenfestivalen i løbet af en weekend. Hvor mange har der så været i år?

- Måske snerper vi op mod de 40.000 gæster. Lørdag var der virkelig sort af mennesker som i aldrig før, og søndag var der også mange gæster - de gik dog ikke ligeså tæt som lørdag. Ghita Nørby gjorde det også intet mindre end fabelagtigt. En 84-årig æresgæst i absolut topform, påpeger Jette Kærgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce