Annoncørbetalt indhold

LED-lys: bedre for miljøet og din økonomi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elpriserne er de seneste år steget markant som følge af flere faktorer. Prisen på den fossile naturgas er mere end ti-doblet og yderligere har den stigende efterspørgsel medført, at flere af lagrene står halvtomme. I 2022 vil man således kunne forvente en markant prisstigning i sit nuværende elforbrug, hvorfor man allerede nu bør begynde at søge mod billigere alternativer.

 

Annonce

LED-lys er et innovativt alternativ for den almindelige glødepære. De fleste gør brug af de klassiske glødepærer til deres belysning, og overvejer sjældent andre muligheder. Gennem en længere årrække har der ikke fandtes andre alternativer, hvorfor forbrugere har en tendens til at vælge et produkt de kender til. LED-lys er dog fremtidens lys, der med en længere levetid og lave strømforbrug, er både bedre for miljøet og din økonomi. Køb LED-lys online på EasyLight.


Fordelene ved LED-lys

Der er mange fordele ved LED-lys. Fordele man måske ikke tænker over kan gøre en forskel i sin hverdag, men på lang sigt, vil kunne skabe store forandringer. El er en af de største energikilder, og hermed også blandt en af de mest anvendte, hvorfor man årligt spenderer flere tusinde kroner alene på den post. Med en markant prisstigning vil denne udgiftspost mere end fordobles, og jo flere steder man har belysning og gør brug af glødepærer, desto højere vil posten være.


En klassisk glødepære bliver langt hurtigere varm, hvorved op mod 90% af denne varme omdannes til overskudsvarme, og således kun 10% til belysning. En glødepærer bruger hermed uanede mængder af energi, som hverken gavner dig eller miljøet. Udskifter man sine mange pærer med LED-lys, vil man opleve af energien udnyttes langt mere effektivt. Strømforbruget vil overordnet være lavere og yderligere vil den længere levetid gøre, at man i det store hele, opnår store økonomiske besparelser.

Så meget sparer du

I slutningen af 2021 blev det oplyst, at den gennemsnitlige danske elpris pr. megawatt-time lå på omtrent de 3.002 kr. Hermed næsten en tredobling af november, blot måneden forinden. Har man derfor generelt et stort elforbrug, vil denne udgiftspost, kunne løbe op i store summer. Yderligere vil udgiftsposten ligeledes blive påvirket af hvor mange lysbeholdninger man har.


Vælger man at skifte flere af sine nuværende glødepærer om til LED-belysning vil man hurtigt kunne opleve at reducere denne udgiftspost med omtrent det halve. Derudover vil man også kunne bidrage til en lavere post, ved generelt at sørge for at blive mere bevidst om sit elforbrug og således foretage ændringer eller søge bedre alternativer der hvor man kan.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.