Annonce
Kerteminde

LBH International er ovre den værste krise: Alle medarbejdere vender tilbage på arbejde

Lars Rønnemose (th) fortæller, at virksomheden LBH International er tilbage på fuld kraft efter corona i slutningen af august. Arkivfoto: Helle Kryger
Hos virksomheden LBH International er man ved at komme ovenpå efter, at halvdelen af medarbejderne var hjemsendt under corona-krisen.
Annonce

Kerteminde: Da corona-krisen ramte, så det sort ud for virksomheden LBH International på Kohaven i Kerteminde.

Virksomheden  producerer kompensatorer, som blandt andet sælges til kunder i olieindustrien, cementværker, stålindustrien, ventilationsbranchen og skibsindustrien.

- Lige da corona-krisen begyndte, der gik vi helt i stå. Langt størsteparten af vores ordrer er eksport, og da corona kom, stoppede hele Europa op og mange af de lande, vi eksporterer til lukkede også ned. Folk skulle lige finde ud af, hvad det havde af betydning, fortæller Lars Rønnemose, direktør ved LBH International.

Virksomheden har omkring 26 ansatte, og under corona blev næsten halvdelen af medarbejderne hjemsendt. Men nu ser fremtiden heldigvis noget lysere ud.


Vi ser positivt på fremtiden. Det virker som om at tingene begynder at normalisere sig. Så for os ser det ud til at det værste er overstået.

Direktør Lars Rønnemose


- Lige nu er der selvfølgelig den normale sommerferie-afmatning, men ellers begynder vi at have noget at lave igen. Så forventningen er, at vi er oppe at køre på fuld blus igen ved udgangen af august. Så er alle hjemsendte vendt tilbage på arbejde igen, fortæller direktøren glad.

Annonce

Hjemsendt på skift

Virksomhedens kunder har nemlig ikke været nær så hårdt ramt af krisen, som andre brancher.

- Vi leverer meget til energisektoren, kraftværker, offshore og andre større projekter. Og de kørte egentlig forholdsvis hurtigt videre, man stopper jo ikke lige midt i, at man er ved at bygge et kraftværk. Det skal bygges jo. Vi vil allesammen gerne have strøm i stikkontakterne og benzin på bilen, konstaterer han.

Selvom virksomheden har haft halvdelen af medarbejderne hjemsendt, er der kun ganske få af medarbejderne, der har været hjemsendt i hele perioden.

- Vi har faktisk byttet lidt rundt i, hvem der har været sendt hjem alt efter, hvad vi har haft af ordrer, for at have de rigtige kompetencer i huset. Kun et par sælgere har været hjemsendt hele perioden, ellers har der været udskiftning i, hvem der har været hjemme, siger Lars Rønnemose og tilføjer:

- Vi ser positivt på fremtiden. Det virker som om, tingene begynder at normalisere sig. Så for os ser det ud til, at det værste er overstået.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Fyn

Suverænt fynsk DM-guld fredag aften

Annonce