Annonce
Assens

Lav pandekager, stream Netflix-serier og gå en tur: Her er jeres gode råd til at komme igennem coronavinteren

Fyens Stiftstidende Assens har efterlyst gode tips og tricks til at komme igennem den mørke coronatid. Send dit input til os i formularen nederst i artiklen. Collage: Lærke Bjørn Bang
Træt af nedlukning, smittetal og bekymringer? Her får du læsernes gode råd til at komme gennem coronamørket.
Annonce

- Coronanedlukning er lidt lige som julen. Den koster mange penge. Forhåbentlig varer den ikke længe. Udsigterne til en snarlig genåbning er mildest talt dystre. Derfor går Fyens Stiftstidende i Assens nu på jagt efter lyspunkterne.

Sådan skrev lokalredaktør Daniel Kofoed forleden i en klumme, hvor han efterlyste gode råd til at komme igennem "corona-helvedet". Her kan I læse de første tip i en forhåbentlig lang række.

1 Pias tricks til hjemmeskolen

Pia Offer Madsen fra Glamsbjerg deler sine tips til hjemmeskolen. Du kender måske Pia Offer Madsen fra Assens Byråd, hvor hun er valgt for Venstre. Foto: Pia Offer Madsen

Pia Offer Madsen, Glamsbjerg, er ligesom mange andre forældre ramt af, at skolerne er lukkede. Her kommer hun med sine bedste råd til hjemmeskolen, og til hvordan man holder humøret oppe under nedlukningen.

1. Vi øver tabeller, imens vi går tur, eller kaster en bold til hinanden og siger det næste tal, imens vi kaster bolden. Så får vi også holdt håndboldtræningen en lille smule ved lige.

2. Vi snakker om at undgå madspild og producerer croutoner af det tørre rugbrød, pandekager af de overmodne bananer, klatkager af risengrøden osv. 

3. Vi streamer serier i et væk uden den mindste smule dårlig samvittighed - endelig!

2 Tag til Klakkebjerg - uden klapvogn

Borgmester Søren Steen Andersen (V) skriver til redaktionen, at han og familien siden jul har gået masser af ture i Krengerupskoven, Helnæs, Vissenbjergskoene og rundt omkring i Tommerup, hvor de bor.

Klakkebjerg ved Ørsbjerg får en varm anbefaling fra borgmesteren:

- Klakkebjerg et supergodt sted at gå tur. Der er de dramatiske istidsformationer i lerjorden, så der er meget stejle skrænter ned mod Brænde Å. Start for eksempel ved DDS-hytten på Ørsbjerg Skovvej og gå indad mod skoven og følg rutepilene rundt. Vi var der for 15 år siden for første gang - med barn i klapvogn - vi havde ikke lige forestillet os, hvor “tredimensionelt” landskabet var. Og så har vi været der en del gange siden - senest i sidste weekend. Fedt sted, skriver Søren Steen Andersen.

3 Flere tip til gode udflugter

Kør over Helnæsdæmningen, så kommer du til Bobakkerne. Arkivfoto: Michael Bager

På Fyens Stiftstidendes facebookside har flere brugere delt deres gode råd til udflugter i Assens Kommune. Her kan du se listen over de forslag, der er kommet ind:

Bobakkerne, Assensbanen, Krengerupskoven Brændholt Bjerg, Frøbjerg Bavnehøj, Dyred Banke.

Embed: Send os dit bedste corona-tip
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce