Annonce
Nyborg

Se video: Lastbilchauffør kunne selv kravle op på båre efter solouheld

Ung mand slap uden alvorlige skader, da hans lastbil forulykkede på Svendborgvej syd for Nyborg og endte i grøften.

Nyborg: Det var formentlig et punkteret dæk, som var skyld i, at en lastbil med anhænger fredag ved middagstid forulykkede og endte i grøften på Svendborgvej et par kilometer syd for Nyborg.

Den første melding til beredskabet lød på fastklemt i lastbil eller bus, og den unge lastbilchauffør var da heller ikke i stand til selv at komme ud. Det lykkedes dog beredskabet at grave ham fri med hjælp fra en person, der tilfældigt var kommet forbi.

Og manden var efterfølgende selv i stand til at kravle op på båren, oplyste politiet på stedet.

Ifølge den læge, der har tilset den unge mand, har han det efter omstændighederne godt. Vidner på stedet fortæller samtidig, at chaufføren var ved bevisthed under hele forløbet.

I forbindelse med uheldet valgte politiet at spærre Svendborgvej af for gennemgående trafik. Spærringen er dog senere blevet ophævet.

Den unge chauffør måtte efterfølgende graves fri. Foto: Kasper Riggelsen
Lastbilen med anhænger væltede om på den ene side efter at være kørt i grøften. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Nu bliver øl rationeret

1995 Musikkorps Fyn er et lille orkester med 16 musikere og en dirigent, men dets betydning for øens musikliv er så stor, at kulturrådmand Søren Møller (K) kalder det en katastrofe, hvis politikerne i Folketinget beslutter at nedlægge eller flytte korpset. Rådmanden vil gå til forsvarsminister Hans Hækkerup med en melding om, at uanset hvad der sker med Odense Kaserne og det militære område i Højstrup, bør det militære musikkorps bevares på Fyn. De professionelle musikere i korpset fungerer i stor udstrækning som instruktører og lærere for amatørmusikere, og derfor vil det fynske musikliv ikke blot gå glip af korpsets koncerter men også uddannelse, hvis militærmusikken får marchordre. 1970 Restauratør Peter Poulsen, Varbjerg Strand, må være en af de mest tålmodige mænd på Fyn. Siden han i 1932 overtog sin sommerrestaurant, har han troligt – og med passende mellemrum - søgt spiritusbevilling. Og efter samfulde 38 års tørstige venten er hans stedsegrønne håb nu gået i opfyldelse. For nylig lod myndighederne ham forstå, at bevillingen ville komme, hvis han foretog visse moderniseringer. Det er nu sket, og Peter Poulsen har fået sin bevilling i hus. Stor er hans glæde, og glade bliver beboerne i egnens 400 sommerhuse og de mere flygtige turister formentlig også. Restauratør Poulsen belønnede sig selv for mange års venten med etablissementets første udskænkede ”mandeøl”. 1945 Der har som bekendt længe været øl-rationering, men dog ikke strengere, end at det kunne lykkes at få bryggerierne til at forbarme sig over folk, der skulle have familiefester, så der kunne falde en lille ekstraration af. Men det gælder ikke længere – i hvert fald ikke for Albani Bryggeriernes vedkommende. I en annonce i disse dage gør man opmærksom på, at bryggeriernes nye salgsbegrænsninger, der blev indført 1. marts, gør det nødvendigt, at de givne rationer ikke overskrides under nogen form. Såvel Albani Bryggeriet som Slotsbryggeriet vil ud over de rationer, der ved begyndelsen af hver måned tildeles kunderne, således ikke kunne give ekstraleverancer, hverken af øl eller mineralvand.

Middelfart

Borgmester med lokal coronastatus: Der arbejdes på genåbninger, og hjemsendte sættes til andre opgaver

Annonce