Annonce
Fyn

Lastbilchauffør hørte sammenstød: Bilist er i meget kritisk tilstand

En bilist blev sent torsdag aften indlagt på Odense Universitetshospital i meget kritisk tilstand efter en ulykke på rastepladsen Ålsbo Nord, hvor manden var kørt op i bagenden af en parkeret lastbil. Foto: Local Eyes
En bilinspektør undersøgte sent torsdag aften et ulykkessted på rastepladsen Ålsbo Nord kort efter Aarup-afkørslen på den Fynske Motorvej, hvor en bilist fra Middelfart var braget op i enden af en holdende lastbil.
Annonce

Ålsbo: En 49-årig mand fra Middelfart er stadig i meget kritisk tilstand efter en ulykke på den Fynske Motorvej torsdag aften. Omkring klokken 22 kørte manden i sin bil af motorvejen og ind på rastepladsen Ålsbo Nord i det vestgående spor.

Af årsager, som politiet endnu ikke kender, kørte bilisten direkte op i bagenden på en lastbil, som var parkeret i en parkeringsbås på rastepladsen. Politiet tilkaldte efter ulykken en bilinspektør i et forsøg på at få klarlagt, hvad der nøjagtig gik forud for ulykken.

- Vi har også sikret bilen til nærmere undersøgelser, siger vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland fredag morgen.

- Det er også blevet undersøgt, om bilisten har været påvirket, men det er der umiddelbart ikke noget, der tyder på, siger Steen Nyland.

Lastbilens chauffør var i lastbilen, da bilisten ramte den, men han er ifølge politiet uskadt.

- Han hørte, da det skete, men lastbilens trailer vejer over 20 tons, og sådan en flytter sig ikke lige, konstaterer vagtchef Steen Nyland.

Bilisten blev kørt til Odense Universitetshospital med skader i hovedet. Hans pårørende er underrettet.

Annonce

Sådan ser parkeringspladsen ved Ålsbo Nord ud

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce