Annonce
Fyn

Lastbilchauffør hørte sammenstød: Bilist er i meget kritisk tilstand

En bilist blev sent torsdag aften indlagt på Odense Universitetshospital i meget kritisk tilstand efter en ulykke på rastepladsen Ålsbo Nord, hvor manden var kørt op i bagenden af en parkeret lastbil. Foto: Local Eyes
En bilinspektør undersøgte sent torsdag aften et ulykkessted på rastepladsen Ålsbo Nord kort efter Aarup-afkørslen på den Fynske Motorvej, hvor en bilist fra Middelfart var braget op i enden af en holdende lastbil.

Ålsbo: En 49-årig mand fra Middelfart er stadig i meget kritisk tilstand efter en ulykke på den Fynske Motorvej torsdag aften. Omkring klokken 22 kørte manden i sin bil af motorvejen og ind på rastepladsen Ålsbo Nord i det vestgående spor.

Af årsager, som politiet endnu ikke kender, kørte bilisten direkte op i bagenden på en lastbil, som var parkeret i en parkeringsbås på rastepladsen. Politiet tilkaldte efter ulykken en bilinspektør i et forsøg på at få klarlagt, hvad der nøjagtig gik forud for ulykken.

- Vi har også sikret bilen til nærmere undersøgelser, siger vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland fredag morgen.

- Det er også blevet undersøgt, om bilisten har været påvirket, men det er der umiddelbart ikke noget, der tyder på, siger Steen Nyland.

Lastbilens chauffør var i lastbilen, da bilisten ramte den, men han er ifølge politiet uskadt.

- Han hørte, da det skete, men lastbilens trailer vejer over 20 tons, og sådan en flytter sig ikke lige, konstaterer vagtchef Steen Nyland.

Bilisten blev kørt til Odense Universitetshospital med skader i hovedet. Hans pårørende er underrettet.

Annonce

Sådan ser parkeringspladsen ved Ålsbo Nord ud

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lukket feriecenter tæt på åbning: Oprørte husejere stempler lejeaftale med feriecenter som ulovlig

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce