Annonce
Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

På nærmest mirakuløs vis endte det uden tilskadekomne, da en lastbilanhænger søndag rev sig løs og fortsatte gennem de modgående spor på Fynske Motorvej. Foto: Michael Bager
En lastbil tabte søndag aften en påhængsvogn på Fynske Motorvej. Den tre ton tunge anhænger fortsatte gennem vejarbejde og modgående trafik. Ingen kom noget til, men det kunne være endt katastrofalt, lyder det fra Fyns Politi.
Annonce

- Det kunne være endt grueligt galt. Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe.

Sådan siger Lars Thede, vagtchef ved Fyns Politi, om en lastbil, der søndag aften tabte en påhængsvogn midt i trafikken på Fynske Motorvej.

Anhængeren røg af lastbilen klokken 20.02 på motorvejen ud for Vissenbjerg-afkørslen i den østlige kørselsretning. Herefter fortsatte den tre ton tunge påhængsvogn gennem både vejarbejdet i midten og over i de vestgående spor, hvor der til al held ikke var nogen køretøjer, der blev ramt.

Vagtchefen har ikke hørt, om der var bilister, der måtte bremse ned for at undgå den løsgående anhænger, der blev stoppet af autoværnet efter nødsporet i den modsatte side af motorvejen.

Lars Thede fortæller, at der har været en bilinspektør på stedet for at se nærmere på forholdene og for at forsøge at fastslå, hvordan påhængsvognen pludselig kunne ryge af lastbilen.

- Vi vejer traileren for at se, om der var overlæs, men det har vi ikke umiddelbart mistanke om, siger vagtchefen.

Politiet har heller ikke mistanke om, at chaufføren var påvirket af spiritus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Annonce