Annonce
Faaborg-Midtfyn

Lasse Olsens afløser på vej: Håber på ny havnemester 1. marts

Havnemester Lasse Olsen gik på pension ved årsskiftet. Hans afløser skal gerne være på plads 1. marts. Foto: Søren Stidsholt Nielsen.
Annonce

Faaborg: Faaborg-Midtfyn Kommune håber på, at have afløseren for havnemester Lasse Olsen, der gik på pension ved årsskiftet, på plads 1. marts, fremgår det af jobopslaget, man blandt andet kan læse hos soefart.dk.

"Rollen som havnemester I Faaborg-Midtfyn Kommune er at drifte de forskellige dele af havnen, løbende at sikre vedligeholdelse af mole- og kajanlæg m.v. og at sikre et godt samarbejde med de mange forskellige parter, der har berøring med havnen. Derudover skal havnemesteren også håndtere en bred vifte af opgaver så som terrorsikring, miljøsituationer, storm- og højvandsberedskab," fremgår det blandt andet af jobopslaget.

Her slås også fast, at "det levende, blandede havnemiljø er nok havnens vigtigste særkende og skal søges bevaret samtidig med at potentialet for udvikling af de forskellige elementer hele tiden målrettet skal søges udnyttet. Du må forvente, at en af de første opgaver er, at der sammen med forvaltningen skal udarbejdes en strategi for havnenes udvikling."

Størrelsen på hyren fremgår ikke af jobopslaget. "Efter kvalifikation", står der bare. Der er ingen krav om en bestemt uddannelse, men det fremgår, at ansøger skal kunne "dokumentere relevant erfaring fra en sammenlignelig funktion og at du har en vis maritim baggrund."

Havnens årlige bruttobudget er på 22,1 mio. kr., hvoraf 14,2 mio. kr. vedrører færgedrift. Der er ud over havnemesteren fire ansatte på havnen. En chefskipper og ni besætningsmedlemmer betjener Ø-færgen.

Det er ansøgningsfrist til jobbet tirsdag den 14. januar og første samtalerunde en uge senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce