Annonce
Fodbold

Lars Høgh takker for støtten i Parken

Lars Høgh blev glad for de danske fans i Parken. Foto: Nils Svalebøg

Lars Høgh, landsholdets fynske målmandscoach, blev hyldet undervejs i kampen mod Gibraltar med Lars Høgh-sangen og et banner med skriften: "God bedring Høgh - vi er med dig hele vejen". Det fik den tidligere OB-målmand til at skrive på landsholdets facebook-side. “Jeg vil gerne sige tusinde tak for den hilsen, jeg fik fra fansene i Parken i aftes. Det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Jeg blev meget rørt over jeres gestus, og det betyder virkelig meget for mig. Det giver styrke til det forløb, jeg er i. Heldigvis har jeg fået gode nyheder, for den seneste scanning viser, at kemoterapien virker, det giver mig ikke helbredelse, men det giver mig håb og muligheder for fremtiden", skrev Lars Høgh.

Der ventes mindst 1400 danskere til Dublin og de første er allerede dukket op til en forlænget weekend i den irske hovedstad før kampen mandag aften kl. 20.45 dansk tid. I Dublin er irerne en time bagefter og de kører selv som EU-borgere i venstre side af vejen som Brexit-vennerne fra Nordirland.

Jesper Møller, DBU's formand, var med morgenflyet til Dublin lørdag og skal deltage i en del møder inden. Faktisk er der aftalt et bestyrelsesseminar i den irske hovedstad, så der vil være en del DBU-topfolk tilstede i weekenden. Jesper Møller skal også til lodtrækning af EM-puljerne den 30. november i Bukarest, hvis ellers Danmark er med i bowlen.

DBU-formanden bekræfter, at man er i fuld gang med at finde en ny administrerende direktør for DBU i samarbejder med headhunter-firmaet Mercuri Urval. Peter Møller er fodbold-direktør, mens den nye skal stå for det administrative og kommercielle.

Logistisk koordinator Allan Poulsen, der tidligere var landsholdets massør, var også med i flyet og skulle være med til at forberede alt til spillerne kom til Dublin senere lørdag eftermiddag. Danmark har de seneste tre år spillet seks gange mod Irland, så landsholdet skulle på tredje gang på to år bo på det samme hotel i Dublin.

Af de 33 seneste landskampe har Danmark vundet 17 og spillet 16 uafgjorte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Byråd sætter punktum for Odeon-sag: Men der mangler stadig en undskyldning

Leder For abonnenter

Odeon har tumlet rundt som en beruset balletdanser

Det er ynkeligt, at selskabet bag Odeon ikke vil undskylde de løgne, som man var sendt ud i offentligheden for at dække over sagen om den systemkritiske kinesiske dansetrup Shen Yuns aflyste optræden i musik- og teaterhuset. Odeon-selskabet har, som det fremgik af avisen tirsdag, i stedet valgt at "beklage" sin optræden via en advokat, men man har ikke haft mod og mandshjerte nok til at sige det lille, men vigtige ord "undskyld". Det er uhørt dårlig stil; en uforskammet opførsel. Derfor må man håbe, at Odeon tager ved lære af forløbet og den berettigede kritik, der er blevet rejst mod selskabet. For selvfølgelig skal man undskylde, når man stikker en løgn. Odeon har i Shen Yun-sagen tumlet rundt som en beruset balletdanser midt i et balletkompagni. Man har løjet for offentligheden, og man har løjet for sin kontraktpartner, Odense Kommune. Det har absolut ikke været kønt at se på. Det er blevet grundigt tilbagevist, at aflysningen af den kinesiske dansetrups optræden skyldtes pres fra det kinesiske regime. Der findes ganske enkelt ikke skyggen af dokumentation for, at den kommunistiske supermagt Kina har forsøgt at diktere programmet i et musik- og teaterhus i hjertet af Danmark. Der er andre og bedre forklaringer på, at Shen Yun-truppen ikke fik lejlighed til at optræde i Odeon. Alene det faktum, at truppen er ukendt i offentligheden og derfor næppe ville have haft gennemslagskraft til at samle et større publikum i Odeon, kan begrunde, at truppen fik et nej fra Odeon. Det kunne man imidlertid have sagt højt og dermed sparet sig selv for megen ballade. Ligesom man fra Odeons side kunne have sagt, at der var åbenlyse samarbejdsproblemer mellem den kinesiske trup og musik- og teaterhuset. Det er nu engang altid bedst at sige tingene, som de er - også når det er ubekvemt. Selv om sandheden ifølge mundheldet er ilde hørt, er sandheden altid at foretrække. Derfor må Odeon mande sig op og lære at sige tingene, som de er. Også, når det handler om at afvise ukendte, kinesiske dansere. Alt andet er ynkeligt.

Annonce