Annonce
Fodbold

Efter tilbagefald: Lars Høgh føler sig nu atter klar til landsholdet

Lars Høgh overrakte hæderen til Årets Bedste Målmand Kasper Schmeichel ved den store galla i Herning først i januar. Siden har Lars Høgh droppet kemoen og skal nu forbedre formen, så han kan være klar til landsholdssamling. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Den 61-årige Lars Høgh med ny tro på tingene. Kemo-behandlingen har igen har fjernet store dele af en kræftcyste.

FODBOLD: Landsholdets og Brøndbys 61-årige fynske fodboldlegende Lars Høgh føler sig trods sin kræftsygdom klar til at tage med landsholdet, når spillere og trup mødes i slutningen af marts forud for venskabskampene mod Færøerne og England.

- Jeg satser på det. Jeg har fået gode tilkendegivelser fra de to seneste scanninger. Jeg fik jo et tilbagefald, hvor kræften var brudt ud igen og det havde spredt sig til leveren. Det var et hårdt slag for familien, der troede, at jeg skulle blive rask efter den første vellykkede behandling. Men efter at have sundet mig 14 dage, kom jeg på fødderne igen. Heldigvis har cysten responderet godt på kemoen, som jeg jo er min ven, men som jeg har kunnet stoppe med for en måned siden, siger Lars Høgh til troelsbech.com, der er Troels Bech egen hjemmeside. Her har den tidligere Brøndby-sportsdirektør, eks-træner i OB og meget mere lavet en podcast med Lars Høgh.

Cysten reduceret

- De sidste to scanninger er gået over al forventning og cysten er reduceret med end en tredjedel og der er ikke noget at se på leveren lige nu, så sygdommen er ikke aktiv. Der er ro på. Det er gode tal lige nu og selv professoren er imponeret. Så jeg er ved at bygge formen op igen, men jeg sparker altså allerede godt til en bold igen, siger Lars Høgh.

- Det hjælper mig, at jeg ikke er bange og jeg er sikker på, at mit positive livssyn hjælper mig. Jeg har masser af gode dage, og ingen skal have medlidenhed med mig. Jeg er god til at leve i nuet.

Lars Høgh kommer kun i Brøndby en gang om ugen mod tidligere to og han er lykkelig for de behandling, han får af klubben.

- Brøndby har været fantastisk. Jeg kan komme og gå, som jeg vil, og det er typisk en gang om ugen. Jeg er godt klar over, at jeg har opført mig ordentligt, og det får jeg tilbage nu. De der klubfølelser er sat ud af spillet, og det bliver ligegyldigt for folk.

- OB’s fans har også været fantastiske, og det blev hele Danmark, som har givet mig en stor motivationsfaktor. Der kan fodbolden et eller andet. Her står vi sammen og det er lidt ”flippet” at observere de mekanismer, der er i et samfund. Nu er al kærligheden skubbet over mod mig, og det har jeg virkelig kunnet bruge i de svære stunder. Det har været stort og givet mig troen på alt, siger Lars Høgh til Troels Bech om sin kræftsygdom i bugspytkirtlen.

Lars Høgh har været landsholdets målmandstræner i 12 år.

Annonce
Fyn For abonnenter

Fynbus giver kontrollører bodycam: 'Fede luder - dine børn dør' - trusler er blevet en del af arbejdsdagen for Christina, der bare skal tjekke en busbillet

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Erhverv For abonnenter

Fynbus-direktør: - Derfor sætter vi kamera på kontrollørerne

Faaborg-Midtfyn

Mangler 200 cykler: Nu må succesfuld cykelhandler skuffe sine kunder gang på gang

Erhverv

Claudia fik en god idé, mens hun ammede sin søn: Har fordoblet salget i år og drømmer om sin egen hudplejeserie

Assens

Byrådskandidat om budgetaftale: Anstændig hjemmepleje kan skabes for 200 kroner om året pr. borger

Danmark

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Faaborg-Midtfyn

Bilist ødelagde hæk og endte i have

Fyn For abonnenter

Autist fængslet for fjerde gang for at krænke mindreårige - forening ønsker bedre indsats i fængslerne og retsvæsenet

Sport

Mindeord: Chris Anker Sørensen glemte aldrig sine rødder, og var ganske enkelt bare et ordentligt menneske

Fyn

Kendt Odense-advokat død efter kort tids sygdom

Erhverv For abonnenter

Finn og Peer startede for sig selv, da arbejdspladsen flyttede: Nu har de 26 ansatte

Middelfart

Konditor storhitter med både chokolade og bryggeri i baglokalet: - Vi satte de første 500 øl til salg, og på en uge var alt udsolgt

Annonce