Annonce
Sport

Lars Høgh blev hyldet med sang i over to minutter og med stående ovationer fra samtlige tilskuere på stadion i Bolbro

Fyens Stiftstidendes berømte billede fra Bernabeu med Lars Høgh prydede midtercirklen før kampstart. Foto: Scanpix.

Henrik Hansen, OB's assistenttræner, er favorit til jobbet som cheftræner i sin gamle klub Sønderjyske, skriver "Der Nordschlesviger". Ny sportsdirektør i klubben er jo Esben Hansen, som tidligere har spillet sammen med Henrik Hansen i OB. Sønderjyske fyrede tidligere tyske Michael Boris og siden har Simon Poulsen vikarieret som træner hos sønderjyderne. Skiftet kunne passende finde sted i vinterpausen. OB har jo også en ekstra assistent-træner i Peter Feher og en fysisk træner i Janus Blond.

Henrik Hansen (tv.) sættes nu i forbindelse med cheftræner-jobbet i Sønderjyske. Her er han under aftenens kamp mod Viborg i munter samtale med målmandstræner Lars Bjerring. Foto: Scanpix


En sand historie fra presselogen. Viborgs fynske venstre back Christian Sørensen spillede allerede som 3-årig for Verninge. Han havde en mikroput-trøje på, som nåede ham til langt ned over knæene. Da modstanderen scorede til 9-0 og Christian Sørensen skulle til at give bolden op igen, spurgte han dommeren, hvad der stod. - 9-0, svarede dommeren. Hvorefter lille Christian Sørensen kiggede op på dommeren og fulgte op med spørgsmålet: - Til hvem?


Ayo Okosun har lidt svært ved at få sin sæson i gang igen. Han var udtaget til OB's trup, men er blevet syg. I stedet var Robin Østrøm med på bænken.

Annonce


Både den fynske og danske presse blev mødt med en overraskelse i presserummet. Væk var de lidt flade ind-wrappede sandwiches til fordel for et pølsekort med ret til at hente en frankfurter med brød. Vi skulle hilse at sige, at frankfurteren i størrelse omfattede både Frankfurt Am Main og Frankfurt an der Oder.


Allerede halve timer før kick off istemte fan-tribunen den kendte sang om Lars Høgh, der kæmper for at forlænge sit liv med en alvorlig kræftsygdom. - Lars, Lars, Lars, Lars, Lars Høgh, Lars Høgh, Lars Høøøøøggggh. Ude på banen lå Fyens Stiftstidendes berømte billede af en meget rørt Lars Høgh efter at have besejret Real Madrid på Bernabeu med 2-0 den 6. december 1994. Højdepunktet af hans karriere indrammet i et enkelt billede.


I pausen blev OB's dansk oldboys-mestre hyldet. De gamle førsteholdsspillere er vendt tilbage til OB. De blev under sportsdirektør Jesper Hansen forvist til de ydre baner i Ådalen og så skiftede de til OKSon Park og dannede AC Odense. Og de spiller også i serie 2. Thomas Helveg blev kaldt frem af fan-tribunen med sange.


Efter seks minutter gik der et fyrværkeri i gang. Formentlig til ære for Lars Høgh. Og efter 8 minutter og 17 sekunder rejste alle tilskuere sig op og klappede taktfast, mens Lars Høgh-sangen blev sunget uafbrudt i langt over to minutter.


Sebastian Grønning fra Viborg er den britiske angriber-type og mærkede allerede efter få minutter Hans Christian Bernat i målfeltet med en tackling uden bold på kroppen.


Carsten Hemmingsen, Dalums nye træner, som også var med i Lars Høghs kongekamp i Madrid, satte sig efter fælles overenskomst på pressepladserne.

Videoindslag fra TV2 Fyn

Annonce
OB For abonnenter

Det bliver jul igen i OB, men der mangler stadig store hårde pakker, som får alle til at smile bredt over højtiden

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

92-årige Marie vil gerne have tredje vaccine-stik: - Det er en jungle at finde ud af, hvordan man får hjælp

Nordfyn For abonnenter

Fra frisør til politiker på fuld tid: - Nogle spurgte, om det ikke var dumt

Assens

Bilister kører stadig igennem vej, der er lukket: - Bilen har nok fået nogle skrammer, fordi standeren er lagt helt ned

OB

Sportschef Michael Hemmingsen om det kommende transfervindue: Vi vil forstærke os på specifikke positioner

SSI: To i Danmark er bekræftet smittet med ny coronavariant

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

'Strategisk' og 'speciel' beliggenhed: Nej tak til 30 nye boliger på tom campingplads

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Assens

Helnæs Kirke er ved at falde sammen og har været lukket i et år: Må holde gudstjeneste i forsamlingshuset

De første børn under 12 år har fået vaccinestik mod corona

Faaborg-Midtfyn

Palle Profet ramte plet: Sådan kunne han som den eneste forudse det nye byråd

Kerteminde For abonnenter

Fik uventet besøg: Fund i køkkenskabet sender 29-årig i fængsel

OB

Bashkim Kadrii fik endnu engang ikke sendt bolden i kassen: - Det er lidt noget lort, men det må jeg arbejde på

Annonce