Annonce
Sport

Lars Høgh blev bakket op fra tribunen

Fansene på Richard Møller Nielsen-tribunen viste stor opbakning til klublegenden Lars Høgh, der slås med en kræftsygdom og er sygemeldt i sine jobs for DBU og Brøndby. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018)

Der var et minuts klapsalver til ære for afdøde for Lars Høghs gamle holdkammerat Flemming Nielsen, som kun blev 63 år og var en af de OB'ere, som var med til at vinde klubbens første mesterskab i 1977. Der var mange følelser på spil i Folkets Teater. Richard Møller Nielsen ville være fyldt 81 år søndag. Danmarks mest succesrige landstræner nogensinde døde den 13. februar 2014.

Den tidligere OB-restauratør Ralf Dyrensborg døde i fredags 58 år gammel efter lang tids sygdom. Den joviale Bolbro-dreng var i mange år en del af ånden i OB's klubhus og var senere ansat på Fyens Væddeløbsbane og FKS-Hallen.

Christian Bordinggaard var tilstede på stadion som Divisionsforeningens sikkerhedsobservatør. Den tidligere TPI-dreng benyttede lejligheden til at besøge brormand Keld under turen til Odense og er netop blevet udpeget som Uefas Venue Director i forbindelsen med Manchester Citys kampe på Etihad i Champions League. Han er Uefas øverste ansvarlige for afviklingen af kampene. Tidligere har han haft Bayern München, FC Barcelona og Real Madrid i det job, og de vandt alle CL-titlen.

Andrew Tembo fyldte 47 år i går, men så næppe kampen via satellit fra Zambia.

Josefine Høgh, Lars Høghs datter, afløste søndag for første gang Peter Møller i aftenprogrammet "Fodbold-magasinet". Peter Møller stopper og den fynske studievært har overtaget værtsrollen permanent.

Henrik Fallesen, DR-reporter, havde sin første livereportage nogensinde fra stadion i Odense. Han var i sikre hænder hos eksperten Kenneth Møller Pedersen.

Fjordager og Nr. Lyndelse stillede med ungdomspillere til indløbet. Kirkebys purke var fanebærere.

Læs reaktioner på fyens.dk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce