Annonce
Erhverv

Lars er ny administrationschef i KFUM’s Sociale Arbejde

Lars Kjeld Jensen. Pr-foto

Strib: Lars Kjeld Jensen tiltrådte 1. maj som ny administrationschef i KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor i Strib.

Hovedkontorets væsentlige opgave er at understøtte ledere og medarbejdere i KFUM’s Sociale Arbejdes 160 sociale institutioner og projekter landet over. Et af fokusområderne for Lars’ arbejde er at digitalisere arbejdsopgaverne og gøre dem enkle og overskuelige, så de ansatte kan koncentrere sig om at hjælpe og støtte mennesker i udsatte livssituationer.

Lars har siden 2018 været regnskabschef i KFUM’s Sociale Arbejde. Tidligere har han bl.a. arbejdet som teamleder i økonomiafdelingen i Middelfart Kommune og økonomikonsulent hos Sønderjysk Landboforening. Han er uddannet cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School.

Annonce

44-årige Lars bor i Brørup med sin kone, sognepræst Anna Jensen, og deres tre børn. Fritiden bruges på familien, friluftsliv og spejderarbejde. Lars er bl.a. leder hos KFUM-Spejderne i Brørup og har tidligere været formand for KFUM-Spejderne i Danmark.

Lars afløser Erik Clemensen, der med pensionsalderen for øje har ønsket at træde fra som administrationschef. Erik vil fremover fortsætte i en deltidsstilling som ejendomsansvarlig for KFUM’s Sociale Arbejdes ejendomme rundt i landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Politiet jagter to mænd efter overfald på buskontrollør: Den ene har måne – den anden er muskuløs

Annonce