Annonce
Fyn

Lars Christian Lilleholt genindlagt med corona: - Jeg bliver klar igen

Lars Christian Lilleholt blev indlagt på OUH mandag 2. november med corona. Privatfoto
Den fynske folketingspolitiker Lars Christian Lilleholt er endnu engang blevet indlagt på OUH med corona. Han satser dog på snart at blive udskrevet igen, fortæller han på Facebook.
Annonce

Fyn: Den fynske folketingspolitiker Lars Christian Lilleholt blev onsdag aften genindlagt med corona på OUH.

- Jeg blev onsdag aften genindlagt på Odense Universitetshospital i isolation, da jeg var meget træt og havde høj feber. For at få infektionen i kroppen ned er jeg nu i genbehandling med binyrebakhormon, og det hjælper heldigvis. Jeg er nu istand til at være oppe og træthed og feber er stærkt aftagende, skriver den tidligere energi-, forsynings- og klimaminister på Facebook.


Jeg kan dog fornemme, at der kommer til at gå noget tid, inden jeg kommer helt på toppen igen.

Lars Christian Lilleholt, politiker


Lars Christian Lilleholt blev indlagt med corona første gang 2. november, og han blev udskrevet igen søndag 8. november. Men infektionen tog altså til igen midt på ugen. Selvom forløbet tager hårdt på helbred, forbliver han optimistisk i sit opslag på Facebook.

- Mandag er det 14 dage siden, jeg første gang blev indlagt med Corona, og jeg satser på snart at blive udskrevet igen. Jeg kan dog fornemme, at der kommer til at gå noget tid, inden jeg kommer helt på toppen igen. Det har været en hård tur for min krop. Tak for jeres mange hilsner – det varmer. Jeg bliver klar igen takket være god behandling på OUH, skriver Lars Christian Lilleholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Fyn For abonnenter

Mødre til kræftramte børn støtter hinanden og kæmper for behandling på OUH: Børnene får lov at have en barndom

Annonce