Annonce
Nordfyn

Langt om længe: Stamgæsten Finn ser frem til at få sin "Bogense-kaffe"

Finn Uhrskov Hansen elsker værtshuslivet. Han har været stamgæst på Røde Kro i Bogense siden 1989. Foto: Anders Ranthe
Siden 1989 har Finn Uhrskov Hansen været stamgæst på Røde Kro i Bogense. Uanset hvor han har befundet sig i landet, har han altid holdt af at kunne komme på værtshus. Nu glæder han sig til endelig at kunne få sin "Bogense-kaffe".

Bogense: Værtshuslivet har altid betydet meget for Finn Uhrskov Hansen. Oprindeligt er han fra Brande i Vestjylland, men kom for 32 år siden til Bogense og har lige siden været en fast gæst på Røde Kro på Torvegade 6 i Bogense.

- Det har altid været noget særligt for mig at gå på værtshus. For mig handler det om sammenholdet, at få en sladder og en løgnehistorie. Jeg har sgu altid været imod alt det, der er blevet sagt, bare for at få en god diskussion i gang, siger han.

Oprindeligt er Finn Uhrskov Hansen uddannet smed. I dag er han førtidspensionist, og på værtshuset går han under navnet 'Finn fra Brande'. Han fortæller, at det har været et stort afsavn for ham ikke at kunne komme på Røde Kro, siden det lukkede ned tilbage i december sidste år.

Annonce


Jeg havde da ikke forestillet mig, der skulle gå så lang tid.

Finn Uhrskov Hansen, stamgæst på Røde Kro


- Jeg blev da trist, da jeg hørte, kroen skulle lukke. Men jeg troede kun, det skulle være et par måneder. Jeg havde da ikke forestillet mig, der skulle gå så lang tid, siger han.

Mens Røde Kro har været lukket ned har Finn Uhrskov Hansen forsøgt at fordrive tiden på sin cykel. Især omkring havnen i Bogense. Han har også brugt tiden med sine venner og sin kæreste. Det har bare ikke helt kunnet hamle op med det at komme på sit højtelskede værtshus.

Han glæder sig især til igen at kunne få serveret en "Bogense-kaffe". Kaffe med whisky og Bailey.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce