Annonce
Fyn

Langstrakt vejarbejde og tæt ferietrafik kan forsinke rejsende over Fyn

Trafikken på især den vestfynske del af E20 kan blive tæt torsdag aften, fredag middag og søndag aften, lyder prognosen fra Vejdirektoratet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Særligt torsdag og søndag aften samt fredag middag kan trafikken over den Fynske Motorvej blive tæt, advarer Vejdirektoratet.

Der er udsigt til en lang weekend, hvor store bededag fredag giver mulighed for en forlænget tur i sommerhus eller på familiebesøg. Det kan betyde ekstra tryk på trafikken på motorvejene, også på Fyn, minder Vejdirektoratet om.

Det er i første omgang torsdag eftermiddag og aften, den ekstra trafik vil kunne ses på vejene, hvor ferierejsende blander sig i myldretidstrafikken. Det vil især omkring landets større byer give risiko for tæt trafik og mindre kødannelser, forudser Vejdirektoratet.

På Fyn kan arbejdet med at udvide motorvej E20 på strækningen mellem Odense SV og Aarup betyde længere rejsetid i aftentimerne - særligt torsdag og søndag, lyder prognosen fra Vejdirektoratet. Her skal man regne med risiko for en forsinkelse på op til 20 minutter mellem klokken 21 og 23.

Også fredag ventes trafikken at blive tæt, og især i timerne omkring middag kan der blive køkørsel på den vestlige del af den Fynske Motorvej. Trafikken ventes at blive mest massiv i retning mod Jylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Sild og Gamle Ole i Flemløse Sognehus

Annonce