Annonce
Kerteminde

Langeskov-virksomheds overskud mere end halveret: - Jeg har lavet en åndssvag investering, siger ejeren

Francesco Ulisse producerer økologisk lasagne. Arkivfoto: Trondur Dalsgard.
Virksomheden Francesco Ulisse i Langeskov er gået fra et overskud på en million kroner til et overskud på 344.471 kroner. Ejeren siger, at nedgangen på bundlinjen skyldes en åndssvag investering.

Langeskov: Virksomheden Francesco Ulisse i Langeskov har offentliggjort regnskabsåret 2018/19 til Erhvervsstyrelsen. Her fremgår det, at 2018/19 ikke har været en succes. Overskuddet er mere end halveret.

Ifølge ejer, Thomas Ulisse, er der en logisk forklaring på, hvorfor det forgangne år har været dårligere end 2017/18.

- Jeg lavede en åndssvag investering, hvor jeg brugte Francesco Ulisse som moderselskab. Det er årsagen til det formindskede overskud.

Pengene blev investeret i virksomheden FCL A/S.

- Firmaet giver ikke overskud lige nu.

Investeringen har betydet, at Francesco Ulisse er gået fra et overskud på en million kroner til 344.471 kroner, men ifølge Thomas Ulisse, er der ingen grund til bekymring.

- Hvis jeg ikke havde lavet den investeringen i FCL A/S, så havde overskuddet været på omkring en million. Francesco Ulisse kører, som den altid har gjort.

Annonce

Håber på et bedre regnskab næste år

Thomas Ulisse håber, at regnskabet for virksomheden bliver bedre i fremtiden.

- Jeg håber da, det bliver bedre næste år, men der er nu ingen bekymringer at spore.

Francesco Ulisse har ikke offentliggjort, hvad deres omsætning har været, men det mener Thomas Ulisse ikke, at der er noget unormalt i.

- Jeg tror aldrig, vi har offentliggjort vores omsætning, så det er der intet nyt i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fængselsforbundet: - Vi kan aldrig undgå, at indsatte tager livet af sig selv

Læserbrev

Sammenlægning. 700 udsatte børn på én skole?

Synspunkt: Kære Susanne, det er ikke børnenes tarv at sammenlægge Vollsmose-skolerne. Hvordan skulle det gavne det enkelte barn i Vollsmose at samle over 700 udsatte børn på én skole? I mange år har politikerne i Odense snakket om, at vi skal have flere blandede skoler i Odense. Derfor er det meget svært at forstå, at de nu vil skabe en stor skole og samle alle børnene i Vollsmose på Abildgaardskolen. Det er hverken fagligt forsvarligt eller integrationsfremmende. Derudover er det svært at forstå, hvorfor politikerne ikke kan vente med at sammenlægge skolerne, indtil ombygningen er overstået, for at undgå at børnene bliver udsat for flere skoleskift og stress. I perioden, hvor ombygningen står på og nogle af familierne skal flyttes væk fra området og andre flytter ind, har børnene brug for ro omkring deres skolegang. De har brug for deres vante omgivelser, tryghed og deres lærere, som de har kendt i mange år. Politikernes argumentation om, at der bliver færre børn i området, holder ikke i vand. Der skal opføres nye boliger i området, når nogle af de nuværende boliger blev revet ned, hvilket betyder at der flytter nye familier og deres børn til området. Hvor skal de nye børn i området så gå i skole? Derudover er der omkring 1500 mennesker, som flytter til Odense hvert år. I det hele taget bliver der flere børn og ældre i Odense i fremtiden. Derfor er det en omgang tom snak at påstå, at sammenlægningen skyldes faldende børnetal i området. Dertil savner jeg, at I politikere svarer på, hvor tanken om at skabe flere blandede skoler i Odense er blevet af? Og hvorfor skulle de nye tilflyttere i Vollsmose vælge en skole med over 700 tosprogede børn? Der er overhovedet ikke noget sammenhæng mellem det, I politikere siger, og det I gør. Der er ingen, der siger, at vi skal have to skoler i området, hvis der ikke er behov for det i fremtiden. Det giver bare ikke mening at samle alle områdets børn på en skole midt i en periode, hvor der foregår ombygning og renovering i området. Jeg håber inderligt, at I politikere tænker jer om og ikke svigter de mest udsatte børn i vores by. I det mindste fortjener børnene ro omkring deres skolegang, indtil ombygningen er færdig. Vollsmose-børns faglige udvikling, tryghed og trivsel er mindst lige så vigtig, som det er tilfældet for resten af byens skolebørn. Hvorfor skal byens måske mest udsatte børn stilles ringere end andre børn?

Annonce