Annonce
Kerteminde

Langeskov: Rema og rådhus skal være et stort seniorbofællesskab

Mark Raaddam, Ejendomsselskabet Grønnely var glad, da de fik lov at købe Langeskov Rådhus. Han er endnu gladere, nu hvor de også har fået lov at købe den gamle Rema-bygning. Arkivfoto: Helle Nordström
Kerteminde Byråd har besluttet at sælge den gamle Rema-bygning overfor det gamle rådhus til Grønnely, der i forvejen har købt rådhuset. Begge dele skal fyldes med et seniorbofællesskab.
Annonce

Langeskov: - Det bliver skidegodt.

Sådan lød reaktionen hos Mark Raaddam, Ejendomsselskabet Grønnely, da han fik at vide, at de nu også får lov til at købe den gamle Rema-bygning. I forvejen har de købt det gamle rådhus, som de planlægger at bygge om til et seniorbofællesskab.

- I Rema-bygningen vil vi, ligesom i rådhuset, bygge ældrevenlige boliger i samme størrelse som i det gamle rådhus, fortæller han.


- Vil vil gerne give plads for de ældre lejere, og det vil vi også lægge vægt på, når vi vælger lejere til boligerne.

Mark Raaddam, Ejendomsselskabet Grønnely


- Vi vil bygge, så det bliver samme udtryk i de to bygninger, der på den måde kan komme til at fremstå som en enhed. Og selvfølgelig vil vi bevare den offentlige sti, der går imellem de to bygninger.

Det med den offentlige sti var det eneste krav, der fulgte med, da byrådet valgte Grønnely som køber.

Annonce

Mere end 30 på venteliste

- Vil vil gerne give plads for de ældre lejere, og det vil vi også lægge vægt på, når vi vælger lejere til boligerne, understreger han.

Det burde ikke blive noget problem at finde ældre nok, der er interesserede. Allerede inden Grønnely har offentliggjort detailtegninger af, hvad de vil skabe på rådhuset, er der skrevet mere end 30 op på en venteliste til en af boligerne. Med ældrevenlige boliger også i Rema-bygningen, kommer de op på samlet 29 boliger.

- Vi forventer, at nogle vil falde fra, når det først bliver alvor, men vi forventer også, at nogle nye skriver sig op, når vi kan vise tegningerne af, hvordan det kommer til at se ud, siger Mark Raaddam.

- Vi regner med at kunne gå i gang med byggeriet i løbet af foråret 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce