Annonce
Serie 2

Langeskov IF taber til topholdet Ubberud IF med 3-4

Arkivfoto: Kim Rune
Langeskov IF indkasserede et nederlag på 3-4 i torsdagens kamp mod Ubberud IF.

Serie 2, pulje 2, Langeskov IF-Ubberud IF 3-4.

Langeskov IF tabte på hjemmebane 3-4 til Ubberud IF og måtte dermed forlade banen uden point efter torsdagens kamp. Nederlaget var det andet i træk og det tredje i sæsonen for Langeskov IF i Serie 2, pulje 2.

Efter hjemmekampen ligger Langeskov IF nummer fem med 14 point og en samlet målscore på 20-17 efter ni spillede kampe ud af 24. Ubberud IF ligger nummer et med 21 point og en samlet målscore på 29-10.

Langeskov IFs næste kamp spilles søndag den 20. oktober kl. 11:00 på udebane mod Stige Boldklub 2017, der ligger nummer to i rækken med 20 point.

Ubberud IF skal også på banen søndag den 20. oktober kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod Allesø GF, der ligger nummer fire i rækken med 15 point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Annonce