Annonce
Kerteminde

Langeskov går festamok, når første ic-tog stopper på den lokale station

Der var fest, da stationen i Langeskov blev åbnet. Men søndag bliver det nok en tand vildere med ic-togets stop. Arkivfoto: Robert Wengler

Østfyns Pendlerklub inviterer på udstilling og udskænkning

Langeskov: For at markere glæden og lettelsen over, at Langeskov nu er en station på det danske intercitytogkort inviterer Østfyns Pendlerklub til fest i Langeskov Centret på premieredagen, søndag 11. december mellem klokken 12 og 15. Her kommer der til at gå totalt tog i den. I centret er der i forvejen en lille udstilling med modeltog og honningkageby omkring - her kan man på dagen medbringe et hjemmelavet tog og bidrage til stemningen. Der er også et par præmier til udvalgte tog, oplyser pendlerklubben i en pressemeddelelse.

Heri ser man også tilbage på den lange kamp:

- Stationen kom, og Langeskov stod med en lang næse, da der kom regionaltog og ikke det lovede intercitytog. Mange tog har passeret siden, og endelig kan vi byde intercitydriften velkommen til Langeskov.

Pendlerklubben blev etableret i august sidste år og har siden fået over 800 medlemmer. Arbejdet mod intercity har været baseret på mange møder med DSB og mange politiske snakke. I sommer blev det offentliggjort, at DSB havde søgt om lov til at sløjfe regionaltoget mellem Odense - Langeskov og Nyborg og i stedet få intercitytoget til at standse på sin rute mellem Aalborg og København.

Langeskovs Bibilioteks Venner klippe-klistrer juletog-guirlander; tog og byskilte, som skal pynte i centret.

Desuden er der liveunderholdning fra Michael Gabriel og Holmen Hustlers.

Lidt godt til ganen er der også tænkt på. Der vil blandt andet blive serveret gløgg samt øl fra Ugly Duck og Indslev Bryghus på Vestfyn, oplyser pendlerklubben. (pcb)

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Mai-Britt skal ikke længere holde vejret af nervøsitet: To år efter politiker-løfte er vakkelvornt vippeleje omsider blevet fikset

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Frygteligt, grotesk og helt vanvittigt: Folketinget kræves på banen i sag om 'betongulv' i skovbund

Fyn For abonnenter

Nyborg-rektor kæmper for opholdstilladelse til syrisk elev: - Jeg tror på Aya, når hun siger, hun er i fare

Annonce