Annonce
Kerteminde

Langeskov Apotek tilbyder gratis høretest

Den 25. oktober kan man på Langeskov Apotek gratis få tjekket, om dre er brug for høreapparat. Foto: PR
Spring ventelisten over: Langeskov Apotek inviterer til gratis høreprøve fredag den 25. oktober i samarbejde med Din Hørespecialist i Odense.
Annonce

Med lange offentlige ventelister er udsigten til høreapparat uoverskuelig for de mange borgere, der kæmper med dårlig hørelse. Det har fået Langeskov Apotek til at tilbyde en høreprøve ganske gratis og uforpligtende den 25. oktober. Høreprøverne bliver udført i samarbejde med specialisterne fra Din Hørespecialist i Odense.

I øjeblikket går der 30 uger, før borgere med høreproblemer kan komme til undersøgelse med henblik på behandling med høreapparat på universitetshospitalet i Odense. Hvis man i stedet vælger at blive undersøgt på en privat høreklinik, kan man springe ventelisten over og komme i gang med behandling med høreapparat med det samme og stadig være berettiget til et offentligt tilskud, der dækker udgifterne.

Ifølge Tahereh Ghasemi, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Odense, vælger mange stadig at vente i månedsvis på det offentlige tilbud, fordi de antager, at private klinikker er dyrere, og de er bange for, at de selv skal have mange penge op af lommerne for at få høreapparat. Sådan forholder det sig dog ikke.

For borgere der ønsker høreapparater uden at betale, har Din Hørespecialist sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige. På den måde kan man på forhånd trygt frabede sig at prøve høreapparater, som koster penge. I stedet vil hørespecialisterne give borgerne det bedst mulige inden for tilskuddets beløbsgrænse. Når man har valgt sit gratis høreapparat, medfølger 4 års fri behandling uden ventetid på eventuel efterjustering af høreapparatet.

I forbindelse med den gratis høreprøve på Langeskov Apotek kan man høre mere om det særlige prøveforløb. Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Fredag den 25. oktober klokken 9.00 til 12.00 på Langeskov Apotek foretages der høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist i Odense. Arrangementet er gratis og uforpligtende

Et moderne høreapparat er næsten usynligt. Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Michelsen om de dårlige perioder: - Hvis jeg bliver påvirket for meget, er jeg en skizofren far og mand

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Fyn For abonnenter

Fanget i pandemiens ukendte ocean: Kaptajn fra Dyrup måtte blive fire måneder ude på havet med sin besætning

Assens

En 'lidt trist' historie: Familiemedlem politianmeldt for at stjæle en Mercedes-Benz

Annonce