Annonce
Erhverv

Langelandsk håndværksfirma er gået konkurs

JP Montage løste blandt ander maler- og nedrivningsopgaver, men nu er de slut. Det alsidige, langelandske firma er gået konkurs. Genrefoto: Roland Petersen
En kombination af personlige forhold og kunder, der ikke betalte regningerne, er årsag til, at JP Montage ApS i Snøde er gået nedenom og hjem, oplyser ejeren.

Snøde: En skilsmisse og dårlige betalere.

Det er ifølge John Poulsen blandt årsagerne til, at hans virksomhed, JP Montage ApS, er taget under konkursbehandling.

- Det var ikke til at få penge for vores arbejde, og nogle kunder betalte ikke, så kassekreditten blev mere og mere belastet. Og når man så bliver skilt og ikke kan få ret lang snor økonomisk, så skal det gå galt, siger den nu tidligere ejer af virksomheden på Snødevej lidt nord for Snøde.

Den ernærede sig ved blandt andet nedrivninger og malerarbejde, oplyser John Poulsen, og det senest tilgængelige regnskab er fra 2018, hvor det blev til et underskud på 495.000 kroner før skat.

Ifølge regnskabet var der dengang tre personer på lønningslisten, men de tider er forbi for noget siden.

- Jeg har ikke haft ansatte, siden den sidste gik i oktober sidste år, siger John Poulsen, der desuden oplyser, at han ikke helt er klar over, hvem der egentlig har begæret konkursen. Og at han ingen lyst har til at gå ind i sagens detaljer.

- Jeg gider ikke snakke om det. Det er lukket nu, og jeg skal videre, siger han.

Annonce

Ingen penge til kreditorer

Boets kurator, advokat Lene Rønnov fra Ret & Råd Fyn i Odense, vil ikke oplyse, hvem der står bag konkursbegæringen, men oplyser, at det ikke er John Poulsen selv.

Og umiddelbart skal kreditorerne ikke skrue forventningerne op.

- Det er et bo med begrænsede aktiver, som jeg nu skal have vurderet og indhentet et tilbud på, så jeg får den bedst mulige pris. Men jeg vurderer, at konkursboet bliver afsluttet efter konkurslovens paragraf 143, hvilket betyder, at der ikke bliver dividende til kreditorerne, siger Lene Rønnov.

Hun oplyser også, at hendes arbejde er i den tidligere fase, og at hun endnu ikke har overblik over, hvor meget kreditorerne har til gode.

- Men det er ikke et beløb i millionklassen. Det er et lille, ukompliceret bo, som er nemt at gå til, siger advokaten og tilføjer, at hun har fin kontakt til den tidligere ledelse - altså John Poulsen. Som i øvrigt oplyser, at han havde bopæl på Langeland, til han flyttede til Middelfart-egnen for omkring fire år siden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce