Annonce
Sydfyn

Langelandsbroen er spærret på grund af kraftig vind

Køen er lang ved Langelandsbroen, som her til eftermiddag er blevet spærret på grund af kraftige vindforhold. Privatfoto.
Langelandsbroen er her til eftermiddag blevet spærret på grund af stærke vindforhold. Broen forventes åben igen omkring klokken 20.
Annonce

Svendborg: Langelandsbroen mellem Siø og Langeland er her til eftermiddag blevet spærret på grund af kraftige vindforhold. Det oplyser vagtchef ved Fyns politi, Torben Jakobsen.

- Det blæser for mange sekundmeter i den forkerte retning, så det er ikke forsvarligt at køre over den lige nu, siger han.

Vagtchefen fortæller, at broen forventes åben igen omkring klokken 20 i aften, hvor vinden skulle være stilnet tilpas meget af.

Torben Jakobsen oplyser også, at Østre Skolevej og Fruerstuevej i øjeblikket er spærret. Det skyldes nogle byggematerialer ved stilladset på Ørkildskolen, som risikerer at blæse ud på vejene. De to veje forventes åbne igen omkring klokken 20, måske lidt før.

Generelt modtager politiet mange meldinger om alt fra væltede træer til løse stilladser, og de gør hvad de kan for at håndtere problemerne, oplyser vagtchefen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce