Annonce
Middelfart

Lang tur: Tvillinger går 2100 kilometer

20-årige Anders Toft Braun indleder fredag en gåtur på 2100 kilometer gennem Europa til Milano på miljøvenlig ekspedition. Privatfoto.

Enæggede tvillinger fra Middelfart skal ud på en 120 dage lang vandretur gennem Europa til målet i Milano. Undervejs dyster deltagerne i eneloop ekspedition 2100 om 40 forskellige opgaver.

Annonce

Middelfart: De enæggede tvillinger Anders og Kasper Toft Braun kan få brug for at lade batterierne op undervejs på den 2100 kilometer lange vandretur ned gennem Europa til italienske Milano. Men der er hjælp at hente på ekspeditionen, som er opkaldt efter Panasonics miljøvenlige og genopladelige eneloop-batterier.

Tvillingernes hold har navnet Team Purple. Ekspeditionen indledes i København 23. juni, og derefter går turen gennem en lang række byer i Tyskland, Frankrig og Italien. Målet er at nå til Milano med flest mulige point, som optjenes via krævende opgaver i fem byer.

- Når man får chancen for at deltage, gør man selvfølgelig alt, hvad man kan, for at kvalificere sig. Vi håber at sende et økologisk budskab og dermed inspirere andre, siger 20-årige Anders Toft Braun, der sammen med sin enæggede tvillingebror Kasper Toft Braun har forberedt sig i månedsvis. De tre hold er i år fra Danmark, England og Polen. Holdene er forsynet med batterier, der bruges som betalingsmiddel i byttehandler, samt vandreudstyr og en drone. /EXP

20-årige Kasper Toft Braun indleder fredag en gåtur på 2100 kilometer gennem Europa til Milano på miljøvenlig ekspedition. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Lokal kok blev stukket til døde: Kæresten til den dræbtes søster anholdt

Nordfyn For abonnenter

Per giver kommunen skylden for sit mistede ben: - Der er ikke noget, der hedder menneskeværdigt i det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Kerteminde For abonnenter

Cengiz genoplivede 28-årig efter knivstikkeri i Munkebo: Nu er offeret død

Odense

Kritik af kommune i sag om ulovligheder i tidligere kro: Går efter de forkerte, mener lejerforening

Annonce