Annonce
Sport

Landstræner taber speedway-magtkamp

Stefan Kristjansson (t.h.), formand for Sportskommission Speedway under DMU, vandt magtkampen over Anders Secher (t.v.), nu tidligere landstræner.

Anders Secher er færdig som landstræner. Ny speedwaylandstræner præsenteres i forbindelse med DM i Holsted på fredag

Annonce

Anders Secher, der 1. april sagde sit job som landstræner i speedway op efter en kontrovers med sportens politiske ledelse om tildelingen af et wildcard, er helt færdig som landstræner.

Efterfølgende mødtes parterne, og det lignede en mulig mindelig løsning, men onsdag aften meldte motorunionen (DMU) ud, at den har fundet en ny landstræner, der bliver præsenteret på fredag i Holsted i forbindelse med det individuelle DM.

Onsdag aften skrev DMU i en pressemeddelelse;

"Danmarks Motor Union har gennem den seneste periode gennemgået de forventninger og fokusområder, der skal arbejdes videre med i de kommende år for at sikre, at dansk speedway fortsat er den ledende speedwaynation i verden. På baggrund af dette har DMU undersøgt de forskellige muligheder, og der er nu indgået aftale med den kommende speedwaylandstræner, som vil blive præsenteret i forbindelse med danmarksmesterskabet, der afvikles i Holsted fredag den 3. juni."

"DMU vil samtidig benytte lejligheden til at takke Anders Secher for den store indsats, han har lagt i dansk speedway gennem de senere år. Anders har været med til at udvikle speedwaysporten herhjemme og har været med til indføre flere nye tiltag, som nu skal føres videre. Vi ønsker Anders held og lykke i fremtiden."

Henrik Møller har i en perode fungeret som landstræner men har ellers hovedsageligt haft ansvaret for sportens unge talenter.

Med skiftet har Anders Secher tabt den magtkamp, som der reelt har været mellem landstræneren og Stefan Kristjansson, formand for Sportskommission Speedway (SK) under DMU.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce