Annonce
OB

Landstræner Kasper Hjulmand på tourné

Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst på tribunen i Aarhus. Foto: Bo Amstrup/Scanpix
Annonce

Danmarks nye landstræner Kasper Hjulmand var på Ceres Park og var kommet direkte fra FC Midtjylland, hvor han på MCH Arena havde set AC Horsens' choksejr på 1-0 over mesterskabsfavoritterne. I Aarhus mødtes han med sin landstrænerassistent Morten Wieghorst, der jo selv har trænet AGF.

Kasper Hjulmand var jo for år tilbage cheftræner for FSV Mainz 05 i Bundesligaen med Keld Bordinggaard som assistent. Fynboen havde i pinsen hjemme i Odense besøg af sin bror Christian Bordinggaard, der nu har været hjemsendt fra DBU i otte uger på grund af corona-krisen. Han er ellers ansat hos Uefa som leder og match-ansvarlig i Champions League og har i denne sæson haft ansvaret for Manchester Citys hjemmekampe. For godt to måneder fløj han til Manchester som optakt til kampen mod Real Madrid, men blev nødt til at rejse hjem 24 timer efter, da alt blev lukket ned.

Issam Jebali var udtaget til den trup, som OB offentliggjorde mandag formiddag, men havde åbenbart også haft nogle problemer i forbindelse med AaB-træningskampen forleden, hvor han spillede temmelig kort tid. I sidste ende stod han slet ikke på holdkortet, der heller ikke talte de skadede Alexander Juel Andersen, Jørgen Skjelvik, Janus Drachmann, Mikkel Hyllegaard (syg) og Jeppe Tverskov (karantæne).

Der var stilhed før kampen og faktisk blev der endnu mere stille, da der blev holdt et minuts stilhed til minde om Kjeld Jensen, der spillede for AGF fra 1962 til 1973. Han blev 76 år. Til gengæld var der gang i den undervejs. Der var dåse-fanstøj på selve Ceres Park fra gamle lydspor med AGF-tilhængere - det kan man mene om, hvad man vil. Men nogen forbindelse til spillet, har det trick ikke. Tværtimod var der også dommer-fløjt på lydsporet...

Selv i det tyske legende-program "Das aktuelle Sportstudio" lørdag aften fik AGF ros for at have budt tilhængerne indenfor virtuelt og kaldte det et tiltag til efterligning i mange andre lande også. Igen var den ene langside fyldt med små skærme og kig ind i AGF-fans' stuer og lejligheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bevar naturen på Nyborgs volde

Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

GOG

Se alle billederne: Fynske håndboldherrer ender 13 års titeltørke med pokalguld

GOG

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Annonce