Annonce
Sydfyn

Landsretten har talt: Fuld kajaktyv sendt i fængsel

En redningshelikopter fra Forsvarets Operationscenter blev onsdag aften den 31. juli sendt af sted fra Flyvestation Skrydstrup for at deltage i eftersøgningen af en 33-årig beruset mand, der nu er sendt i fængsel. Foto: Ole Grube
33-årig mand, der blev løsladt i grundlovsforhør tidligere på ugen, er nu fængslet, efter at landsretten har ændret byrettens kendelse.
Annonce

Svendborg: Den 33-årige mand, der i sidste uge stjal en kajak ved Hotel Christiansminde og udløste en stor eftersøgning med en helikopter og flere både på sundet, er nu bag lås og slå.

Manden blev løsladt ved et grundlovsforhør i retten tirsdag, men løsladelsen blev kæret til Østre Landsret, og nu har landsretten omgjort byrettens kendelse. Derfor sad den 33-årige fredag igen på anklagebænken, og her blev han fængslet frem til den 3. september, hvor hans sag skal afgøres i retten.

Udover tyveriet af en kajak er den 33-årige sigtet for et forsøg på indbrud på Svendborg Erhvervsskole, et tyveri af en traktor fra Svendborg Andels-Boligforening og et indbrud i en villa på Tværvej, hvor han i øvrigt efterlod traktoren.

Den 33-årige mand havde kun været løsladt i 16 dage efter afsoning af en anden dom, da han i en brandert stjal kajakken ved Hotel Christiansminde og satte kurs mod Tåsinge.

Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

'De mest utålmodige mennesker nord for Alperne' har store planer: Vil bygge landsby omkring historisk ejendom

Annonce