Annonce
Kerteminde

Landsby boomer: Tre investorer vil bygge på samme tid

En af de tre bud på et nyt boligbyggeri i Marslev er et byggeri på denne mark nord for Marslev Skole. Arkivfoto: Helle Nordström
Der er allerede udlagt ét område til boligbyggeri i Marslev. Derudover ønsker økonomiudvalget at få et område nord for byen og et syd for Odensevej med i den nye kommuneplan.
Annonce

Marslev: Appetitten på at bygge i Marslev er stor. Tre investorer står klar til at tage fat i hvert sit projekt. Og de tre er enige om, at der sagtens kan være plads til dem alle.

Det oplyser borgmester Kasper Olesen (S), der glæder sig over den store lyst til at byudvikle Marslev.


Vi kan godt have vores tvivl om, hvorvidt Erhvervsstyrelsen vil give os lov til at indskrive alle tre projekter i den nye kommuneplan.

Kasper Olesen (S)


Hemmeligheden bag Marslevs store popularitet er selvfølgelig, at landsbyen er blevet en forstad til Odense efter anlæg af Tietgenbyen og snart også et nyt supersygehus få kilometer fra Marslev.

Investorer står klar til at bygge nærmest hele vejen rundt om Marslev. Kortet viser de tre ønsker, Kerteminde Kommune nu sender til Erhvervsstyrelsen. Grafik: Kerteminde Kommune

- Vi kan godt have vores tvivl om, hvorvidt Erhvervsstyrelsen vil give os lov til at indskrive alle tre projekter i den nye kommuneplan. Det kan godt være, at de tvivler på, at vi kan rumme så meget nyt boligbyggeri i et lille område. Men nu sender vi alle tre forslag ind som ønsker, og så må Erhvervsstyrelsen eventuelt fortælle os, hvor meget vi skal begrænse os, siger Kasper Olesen.

Annonce

Tidligst byggeri i gang i 2022

Planlægning tager tid, og derfor er det først i begyndelsen af 2022, at en bygherre i givet fald kan gå i gang.

- Forslaget til en ny kommuneplan skal fremlægges i første kvartal 2021, og derefter skal den i høring, fortæller konstitueret kommunaldirektør Anders Bjældager.

- Men allerede når vi har et forslag at sende i høring, kan vi gå i dialog med investorerne, så vi kan starte arbejdet med lokalplaner.

Annonce
Assens For abonnenter

Flemming, Tommy, Leo og Torben mødes hver onsdag for at køre race: - Vi er store legebørn. Forskellen er bare prisen på legetøjet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Retfærdighed for seniorer

Sport

Vellykket dansk EM-premiere: Det ligner allerede en billet til mellemrunden

Annonce