Annonce
Odense

Lamper revet ud af husmuren: Seks personer har anmeldt tyveri af udendørslamper i weekenden

Personer rundt om i Odense har i weekenden anmeldt tyveri af udendørs væglamper Arkivfoto: Anita Rahbek
Der er i weekenden anmeldt seks tilfælde af tyveri af udendørs lamper, som er revet ud af husmuren.
Annonce

Odense: Fyns Politi har i weekenden modtaget seks anmeldelser om tyveri af væglampe, der er revet ud af husmuren. Tyverierne er sket rundt om i byen.

Det fremgår af døgnrapporten.

Den første anmeldelse modtog politiet lørdag formiddag klokken 09.30. Tyveriet skete på Kristiansdals Alle i Odense SV, og det formodes at være begået lørdag mellem klokken 01.00 og 08.30. Her er én udendørs væglampe revet af husmuren.

Den næste anmeldelse løb ind klokken 11.03 og kom fra en person på Fraugde-Kærby-Vej i Odense SØ. Her er der tale om flere udendørs lamper, der også var blevet revet ned af væggen. Indbruddet er her sket mellem fredag klokken 18 og lørdag klokken 10.30.

Fire minutter senere modtog politiet endnu en anmeldelse. Her er tyven eller tyvene dog sluppet tomhændet fra en ejendom på Åløkkevænget i Odense C. Tyveriforsøger er sket lørdag mellem midnat og klokken 11 om formiddagen. Væglampen er forsøgt at blive revet af husmuren med den konsekvens, at lampen er blevet ridset, og pudset er skallet af muren.

Klokken 16.24 lørdag eftermiddag blev endnu et lampetyveri anmeldt. Denne gang på Lindeallé i Odense M. Her forventes nedrivningen af væglampe at være sket lørdag mellem klokken 04.00 og 10.15

Søndag klokken 13.41 lød selvsamme anmeldelse fra Lindevej i Odense SV. Det forventes at være sket mellem fredag klokken 22.30 og lørdag klokken 7.00.

Søndag aften klokken 20.11 kom den foreløbige sidste anmeldelse om, at der var revet en udendørs væglampe af en husmur. Denne gang på Enghaugen i Odense NØ. Tyveriet formodes at være sket fra søndag den 10. januar klokken 05.00 og lørdag den 16. januar klokken 14.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce