Annonce
Odense

Lampe blev stjålet gennem vindue: Få et overblik over weekendens indbrud rundt om i Odense

Der har været en hel del indbrud rundt om i Odense denne weekend. Arkivfoto: Politiet
Annonce

Odense: Flere personer rundt om i Odense har i weekenden været udsat for indbrud.

En dyk ned i døgnrapporten viser, at Fyns Politi fra fredag til og med søndag blandt andet har modtaget ti anmeldelser om indbrud i alt fra cykelkælder og garage til vindueskarm og skurvogn.

Herunder kan du læse mere om weekendens indbrudsanmeldelser.

Annonce

Tøj, værktøj og støvsuger blandt tyvekosterne

Den første anmeldelse om indbrud modtog Fyns Politi fredag morgen klokken 05.09. Her var der blevet opbrudt et vindue i en bolig på Dyrupgårdvænget i Odense SV, hvorfra der var blevet stjålet tøj og smartphones.

Det næste indbrud fandt sted i en skurvogn, der holdt på Lavsensvænget i Odense V. Indbruddet var sket mellem torsdag klokken 16 og fredag morgen klokken 6.30. Fra skurvognen var det stjålet værktøj, støvsuger og en radio.

Fredag sidst på eftermiddagen var der begået indbrud på Lillehøjen i Odense N. Politiet modtog anmeldelsen klokken 17.47, men indbruddet menes at være begået mellem 17.00 og 17.10. Der var umiddelbart intet stjålet, men et vindue var blevet brudt op.

Det samme var tilfældet på Degnevænget også i Odense N. Her var et vindue blevet opbrudt, men der var intet stjålet. Indbruddet havde fundet sted mellem onsdag klokken 17 og fredag klokken 12. Indbruddet blev dog først anmeldt fredag klokken 18.50.

Annonce

Lampe stjålet gennem vindue

På Bergthorasvej i Odense NV var der fredag eftermiddag eftermiddag mellem klokken 16 og 20.45 begået et indbrud, hvor både kontanter, smykker og knive blev stjålet. Tyven eller tyvene havde fået adgang til boligen ved at bryde et vindue op.

Kort efter midnat klokken 00.55 natten til lørdag modtog Fyns Politi en anmeldelse om et indbrud fra H. Rasmussens Vej i Odense C. Herfra er der stjålet en lampe fra en vindueskarm, hvor gerningsmanden havde brækket vinduet op.

Lørdag aften klokken 21.02 blev der anmeldt et tyveri fra en cykelkælder på Reventlowsvej i Odense C. Herfra var stjålet både en elcykel og cykeltasker. Indbruddet er sket lørdag mellem 10.00 og 18.30.

På samme vej blev der også anmeldt et indbrud søndag aften. Her var der blevet brudt en hoveddør op mellem lørdag klokken 23.55 og søndag klokken 18.00. Fra boligen var der stjålet en bærbar computer.

Annonce

Øltørstige tyve

Weekendens sidste to anmeldelser om indbrud kom fra den nord- og sydøstlige del af byen.

I sidstnævnte var der blevet opbrudt en dør til et skur på Ejby Kirkevej. Fra skuren var der både blevet stjålet en radiator, andet elektronisk udstyr og øl. Indbruddet var sket mellem torsdag kokken 18 og lørdag klokken 11.

På Hvenekildeløkken i Odense NØ var der blevet opbrudt en terrassedør, men der var intet stjålet fra boligen. Indbruddet var sket mellem fredag klokken 8.30 og søndag klokken 21.50.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Efter konkurs og betinget dom: Rådmand Søren Windell risikerer at blive smidt ud af bestyrelse

Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce