Annonce
Kerteminde

Lad os hylde dronningen og kommunens sundhedspersonale: Hejs flaget 16. april og vind bagværk

Da dronning Margrethe i 2013 besøgte Kerteminde i forbindelse med byens købstadsjubilæum, var det Mira Nybro Jensen fra Hindsholmskolen, der stod klar på havnen, da dronning Margrethe ankom i Krone 1, hvor hun og Prins Henrik skulle opleve havnemarkedet sammen. Mira er datter af Tina og Thomas Nybro, som har Nybro Frugt på Hindsholm. Arkivfoto: Morten Rode
Kerteminde Kommune og Kerteminde Ugeavis opfordrer alle borgere til at flage for dronning Margrethes fødselsdag 16. april. Flagene skal også være en hyldest til kommunens sundhedspersonale. Send fotos af flagningen til avisen og vær med i konkurrencen om fynsk bagværk. Måske kommer du også med på et fødselsdagskort til dronningen.

Stort eller lille flag. Hjemmelavet eller købt. Fra flagstang eller skibsmast. På terrassen eller i vinduet. Fra kommunens forretninger eller fra de omkringkørende biler.

Kun fantasien sætter grænser, når alle i Kerteminde Kommune 16. april opfordres til at flage for dronning Margrethe, som fylder 80 år den dag. De mange flag, der gerne skulle ryge til tops denne dag, skal dog ikke blot være en markering af regentens fødselsdag, men også en hyldest til kommunens sundhedspersonale, som i disse coronatider får samfundets hjul til at køre rundt.

Alle borgere i Kerteminde Kommune opfordres derfor til at tage billeder af de mange flag denne dag.

Billederne vil kommunen gerne vise på kommunens facebook-side, og på sigt skal billederne indgå i en fotocollage, som skal sendes til dronningen med en kærlig fødselsdagshilsen fra Kerteminde Kommune .

Annonce
Når Kerteminde Kommune opfordrer byens borgere til at flage 16. april, skal det ikke blot være for at hylde dronning Margrethe, men også for at vise en stor tak til kommunens sundhedspersonale, som får hjulene til at køre rundt i denne tid. Arkivfoto: Michael Nørgaard

Vind bagværk med ugeavisen

Kerteminde Ugeavis synes, at det er supergod idé, som vi gerne vil bakke op om.

Vi opfordrer derfor alle i kommunen til at flage denne dag.

Send os jeres billeder og fortæl os hvor i kommunen, I flager. Så vil vi samle flere af de indsendte billeder til en fotoside, hvor vi også hylder dronningen, kommunens sundhedspersonale og alle de andre, som arbejder for at føre os trygt gennem denne tid.

Sender I jeres billeder til os, er I også samtidigt med i konkurrencen om at vinde lækker, fynsk bagværk.

For Kerteminde Ugeavis har indgået en aftale med de to bagerier, Clausens Eftf. i Kerteminde og Eskelunds Bageri i Langeskov, om at sponsorere kage til de læsere, der sender os de bedste billeder.

Begge bagerier donorer hvert tre gavekort, hvor vinderne får mulighed for at hjembringe en brunsvigerkagemand og 20 fødselsdagsboller.

Send os jeres billeder senest 17. april klokken 12 på kuakonkurrence@jfmedier.dk, så vil vores dommerkomité finde de seks vindere, som får direkte besked. Det er derfor vigtigt, at I husker at oplyse jeres kontaktoplysninger, så vi kan komme i kontakt med jer.

De konservative kom med ideen

Faktisk er det den konservative byrådsgruppe med Else Møller i spidsen, som kom med ideen til, at der nu skal flages i Kerteminde Kommune 16. april.

På det seneste byrådsmøde 26. marts fremlagde Else Møller en ansøgning, hvor byrådsgruppen opfordrer til, at Kerteminde Kommune i disse coronatider, hvor dronning Margrethe har frabedt sig at blive fejret på sin 80 års fødselsdag 16. april, tager fejring i egen hånd og beder alle om at gå ud og flage på et bestemt tidspunkt på dagen.

Byrådet bad kultur - og fritidsudvalget om at se på forslaget, og det har udvalget nu gjort og bakker op om ideen, men ser det også som en mulighed for at hylde den store indsats, som kommunens sundhedspersonale og ikke mindste alle de borgere, som arbejder for at holde samfundets hjul kørende i denne trængte tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce