Annonce
Kerteminde

Lad os blive de Aktive Seniorer i Kerteminde Kommune

Erich Winther, Kerteminde. Foto: Mette Louise Fasdal

I denne corona-tid er alt gået i stå. Unge og ældre ved ikke, hvad de skal gøre ved sig selv. Det er meget fokus på de unge, men de mennesker, der er over 50 år, er også alene - også selv om de er par. Måske har de det faktisk værre, men dem er der ikke så meget fokus på.

Når man møder mennesker og taler med dem, lyder det som regel: Jeg er ved at gå helt i stå og kan snart ikke tage mig sammen til noget. Jeg savner nogle at tale med.

Corona er kommet for at blive, men der er heldigvis lysere udsigter forude, når den rigtige vaccine bliver fundet. Der går nok noget tid endnu.

Det var derfor, at jeg fik én idé. Vi kommer jo nok til at begynde helt forfra, når der bliver lukket op. Så jeg opfordrer til, at vi kommer hinanden lidt mere ved. Vi bør begynde at samles i små grupper - gå en tur og få talt noget mere med hinanden. Vi skal ikke tænke så meget over de materielle goder. Jeg anbefaler, at vi dropper computeren og lader være med at sende SMS'er. Vi bør i stedet ringe hinanden op og tale sammen på den måde i stedet.

I Kerteminde Kommune skal vi have gang i seniorerne - vi skal være aktive, og det skal vi være i alle de tre hovedbyer, Kerteminde, Munkebo og Langeskov. Her skal vi sørge for, at der bliver dannet nogle grupper. Det vil være godt, hvis der var én hvert sted, der vil sørge for, at det kan lade sig gøre.

Der er måske nogle, der gerne vil finde nogle at tale i telefon med. Andre, der gerne vil mødes over en kop kaffe, spise sammen eller køre en tur. Der er mange muligheder.

Når vi kan samles flere, bør vi også kunne ses til nogle fællesarrangementer. Jeg har allerede forhåndsbestilt billetter til Nykøbing Falster Revyen, og jeg har også booket en bus. Så hvis du vil med, må du gerne kontakte mig. Det er den 14. august, og det bliver lavet som en udflugt med spisning.

Hvis det har din interesse, er du velkommen til at kontakte mig på telefonnummer 24870977, så kan vi finde ud af, hvordan vi griber det an. For jeg har bare ideen, men vil ikke stå alene med ansvaret for at koordinere det hele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce