Annoncørbetalt indhold

Lad folk huske din virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du leder eller ansat i en af de private virksomhed? Hvad end du er selvstændig, eller ansat i en stor eller lille virksomhed, bør du koncentrere dig meget om din virksomheds synlighed. Hvis du ønsker at sætte fokus på, samt brande din virksomhed så folk kan huske den, bør du starte med at overveje, hvilke værktøjer du kan tage i brug. Et af de mest effektive marketingværktøjer, der skaber opmærksomhed, og lader folk huske dit brand, er ved hjælp af reklamegaver. Dette gør dig nemmere at huske for dine kommende kunder, særligt hvis du uddeler produkter med dit logo trykt på. Du kan uddele reklamegaver, både til kommende kunder, eksisterende kunder og dine ansatte. Dine kommende kunder vil blive opmærksom på dit brand, hvis du eksempelvis deler produkter ud til messer eller på gaden. Og dine eksisterende kunder, vil værdsætte gestussen og huske at handle hos dig fremadrettet, samt vil huske at din virksomhed skiller sig særligt ud. Dine ansatte vil kunne uddele disse reklamegaver til venner og familie, og på den måde sprede ordet om din virksomhed.


Annonce

Reklamegaver i mange varianter

Men reklamegaver kan være så mange ting og uddeles til så mange forskellige anledninger som jubilæum, receptioner osv. Skal du repræsentere din virksomhed på messe, er det især en god ide af medbringe et udvalg af reklameartikler, der gør at folk kan huske lige netop din virksomhed blandt mængden. Men en lille ting, såsom kuglepenne med logo, kan folk bedre huske din virksomhed, når de bemærker dit logo imens de skriver. En kuglepen med logo, eller måske et USB-stik med logo, kan også nemt tilføjes når du sælger pakker med produkter til dine kunder. Det er en lille ekstra ting, der viser at du værdsætter dine kunder.


Men husk også firmagaverne

Nu hvor du er i gang med at erhverve reklameartikler, så du kan putte spotlightet på din virksomhed, bør du samtidig overveje om du ikke bør investere i firmagaver. Firmagaver er både en god måde at øge motivationen på arbejdspladsen samt vise din taknemmelighed – Både til ansatte og til chefen. Så når du alligevel tilkøber reklamegaver til branding af din virksomhed, bør du også vise dine medarbejdere taknemmelighed. Afhængig af hvilken type firmagave du ønsker, kan disse også købes med din virksomheds logo tryk på. Dette skaber igen, god synlighed hos dine ansattes venner og familier, hvilket kun er godt for brandingen af din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.